Reklama

Reklama

Manu a Matěj na cestě z Říma na ostrov Capri


Všechny cesty vedou do Říma aneb Historie i žhavá současnost (E01)

(epizoda)

Obsahy(1)

V první epizodě nové řady gastronomického cestopisu ochutnáme izraelské vlivy na kuchyni starověké Římské říše. Zjistíme, jestli Marcello Mastroianni chytal ryby a dozvíme se, že káva se hodí i do těstovin... Oblíbený bláznivý cestopis Emanuela Ridiho a Matěje Rupperta pokračuje, tentokrát z Říma na ostrov Capri. Začínáme na středobodu antického světa – Foru Romanu. Ochutnáme klasicky připravované artyčoky, prohlédneme si tržiště i restaurace věčného města, kávu si vypijeme v druhé nejstarší kavárně v celé Itálii a připravíme si místní specialitu – římskou brokolici. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbilo. Koukám, že Matěj už začal taky šedivět, no co už. Důležité je, že tohle je sympatické dvojka, zterá celkem lehce způsobí úsměv a i smích. Navíc já jsem se na to po předchozí řadě vážně těšil, miluju Itálii. ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujal mě název Capri, mého oblíbeného ostrova kam se chci znovu vydat tentokrát s kamerou( tehdy jsem pouze fotil), ale nepřečetl jsem si, že se jedná o gastronomický cestopis než ukazovaní památek a přírodních krás, ale i tak mě zaujala výtečná italská kuchyně. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama