Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vysoké škole Rogers Hight School umírají tři studenti za zvláštních okolností. Co je příčinou? Exotická nemoc nebo neznámá nelegální droga?Nebo něco nadpřirozeného? FBI nasazuje vysoce vyškolený vyšetřovací tým v utajení, který se snaží zjistit, co je v pozadí a zároveň ochránit ostatní studenty. (oficiální text distributora)

Recenze (11)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako Jump Street ve Vřískotu, aby se to po chvíli změnilo na duchařinu skříženou slasherem a skončilo zase úplně jiným žánrem. Ty prkenné dialogy ve strojovém dabingu byly příšerné, ale přesto všechno mě to ani v 1 ráno nedokázalo uspat. A to se prostě počítá. ()

Reklama

evilmind 

všechny recenze uživatele

Legendární kultovní film z našeho prvního Festivalu Fantazie 2004, kde nám ho organizátoři vsunuli do programu coby žhavou horror novinku ze spřátelené televize AXN. Neuvěřitelná směsice desítek subžánrů přechází od duchařiny přes slasher až ke grandioznímu finále a záplavě tisíců pavouků, samozřejmě následovanémá šokujícím odhalením a výhružkou dalším dílem. Kdybych u toho neusnul, jistě bych si vzpomněl i na nějaké další superlativy. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Naprieč celou Amerikou sú vládou vybrané rodiny, ktoré podstupujú špeciálny výcvik, aby mohli vyšetrovať tajomné zločiny so znakmi paranolmálnych javov a nadprirodzených síl. Pracujú v utajení na projektoch s krycím názvom Veritas. Majú nájsť pravdu, nech je akákoľvek. Jedna takáto rodina agentov sa pokusí objasniť zvláštne úmrtia študnetov na strednej škole Rogers High School. Skusia rozlúštiť školskú legendu o pomste obesenca. Je to naivná americká teenagerská kinder horrorová somarina. ** ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele

Tento film ma nenadchol veľmi . V strede filmu som už vedel, kto je ten "Duch" čo zabíja spolužiakov . Ďalej som to ani pozerať nechcel. + hrdinovia nestali za veľa. Chlapec, čo sa robil že je superagent a dievča čo si rýchlo ziska priateľky na škole a vnucuje sa tym metalistom či emakom. Jednoducho nezahrali to dobre. Ale na 35% to stači. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama