Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v tropickém ráji, v letovisku patřícímu Petu Coconutovi, kde pro pití nemusíte chodit daleko. Kokosový ostrov plný potěšení. Bujná zábava bere za své v okamžiku, kdy nezkušení hosté, pokud se chctějí dožít dalšího dne v ráji, musí čelit maniakovi s mačetou. Podaří se obyvatelům ostrova vyřešit tajemné vraždy? KLUB HRůZY - komedie, která stojí opravdu za to! Černý humor, HRůZU nahánějící scény a spousta krásných dívčích těl! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Obyčejná přiblbá vyvražďovačka s klišoidním dějem a ubohou pointou v tom kdo je nakonec vrah. Ale na druhou stranu snímek nevsází jen na vraždy, ale především na humor, někdy to vychází, ale většinou ne. Některé vtipné scény zde byly k vidění, především ta kdy se jedna hola snaží utéct před vrahem golfovým vozíkem, kterej je pomalejší než chůze jednonohého člověka a scény s "Putmanem" také stály zato, ale nejsem si jistej zda to byl účel tvůrců, aby tyto scény vtipné byly. Ale abych řekl pravdu tak já se bavil, škoda jen, že to bylo na můj vkus poněkud delší a především si tvůrci měli odpustit ten příšernej konec, kterej se tvářil až mo vážně, ale byl spíše tím nejvtipnějším momentem celého filmu. ()

CaptainNor 

všechny recenze uživatele

Něco málo na téhle zhovadilosti být musí, když jsem jí celkem v pohodě dokoukal. Může to být způsobeno tropickým prostředím, půvabnou Brittany Daniel, ale hlavně nepřetržitým kroucením hlavou nad tím, jak budoucnost Ameriky, dospělé děti, skotačí, zhulení do sebe lijí Tequilu, poskakují v příšerných kostýmech a domnívají se, jak jsou veselí a šťastní.. Jediná hvězda Bill Paxton nabídku na roli Banánového Peta, přijal nepochybně pod vidinou mnohých rozkoší při natáčení a já se mu vůbec nedivím! ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý mix hororu s komedií. Film nabídne povedený humor v podobě trefných hlášek a vtipných scének, ale i trochu napětí a možná se budete i bát. Mě osobně hororové scény připadaly spíše srandovní, takže by se tento film dal označit za parodii hororu. To se týká i docela absurdního závěru. Holt, tenhle film je třeba brát s velkou dávkou nadsázky. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Vážně nevím co si o Klubu hrůzy myslet. Nejspíše to, že ani sami tvůrci nevěděli jestli dělají važný horor, komedionální horor nebo parodii na horor. Výsledkem je tak neuvěřitelný guláš různě slepených scén, jež drží pohromadě kousky docela povedené (všechny gore) s naprostou většinou nic neříkajících. Tedy dvě hvězdy - jedna za Putmana, dredatého učitele tennisu a pár dalších dobře napsaných postav, druhá za samotný snímek, který ve výsledku mohl být o DOST lepší. Úplná ztráta času Klub hrůzy není, ale jednou stačilo až nad hlavu. You've manacled me to my death-bed, you Piccadilly whore! ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Určitě strašně ftipnej film, fajn prostředí, fajn přiblblý postavičky, bohužel to celý nějak nedrží pohromadě, čímžto to neudrželo ani moji pozornost, čímžto tomu nebudu věnovat větší pozornost ani při hodnocení. Asi jako blikavá jednohubka dělající srandovní zvuky, se to dá doporučit např... např k žehlení to bude dobrý. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Čo chystajú "Jašterice"?

Čo chystajú "Jašterice"?

07.09.2005

Komediálne-recesistická skupina Broken Lizard, stojaca za takými výplachovými (i keď vcelku zábavnými) komédiami ako Superpoldové či Klub hrůzy uzavrela trojročnú zmluvu so spoločnosťou Warner… (více)

Reklama

Reklama