Reklama

Reklama

On je fakt boží!

  • USA Angus, Thongs and Perfect Snogging (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před dovršením patnáctých narozenin upoutá dospívající Georgii nový kluk ve škole, „nádherný sexuální bůh“ Robbie, člen kapely Stiffa Dylanse. Naneštěstí si už Robbie smluvil rande s Georginou úhlavní rivalkou: blonďatou a perfektní Lindsay. Se svými skvělými, avšak bezradnými rodiči, nádherně oblečenou kočkou Argus a s holčičí četou Ace Gang si Georgia vymyslí plán jak sbalit fantastického kluka a mít nejlepší narozeniny všech dob! Natočeno podle knižních bestsellerů od Louise Renninsonové. On je fakt boží! je nádherný zábavný hit pro dospívající, režírovaný Gurinder Chadhaovou (Blafuj jako Beckham, Moje velká indická svatba). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

jayman 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa mi hodnotí niečo iné ako dej a pocit, ktorý som z Angusa, etc... mal. Ten sa veľmi podobá pocitu, ktorý som mal pri čítaní nekonečnej série Medzi nami dievčatami, ktorú som si ako puberťák nenapádne požičiaval z knižnice. Svet štrnásťročných dievčat je milučký, naivný, magický a trápny zároveň a tento film (a scenár k nemu) bol presne taký - akoby v ňom žiadny dospelák vonkoncom nemal prsty. Hviezdička navyše za mladučkého Aarona T-J (ten bol tiež zároveň milučký, trápny a magický). ()

predators 

všechny recenze uživatele

Být mi 13 let, dal bych víc! :-) Asi tak nějak budou znít první reakce na tuto zpočátku hoooodně pubertální komedii. Vlastně pokud nejste náctiletí, tak se asi moc nezasmějete, ale s přibývajícím časem stárneme a zdá se, jakoby i Georgie dostávala rozum. No a ten konec? Ano, je to sladké, ale jsou to přece ještě děti.... Zajímavosti: Tento film drží jeden primát...nejvíc líbacích(slintacích) scén za natáčení. Ano, tady můžete namítat, ale filmu Titanik bylo prvenství odebráno, protože se Jack utopil. :-) 55% ()

Reklama

AgnesDee odpad!

všechny recenze uživatele

Hodina a půl bolesti a utrpení způsobené sobeckou krávou, pro kterou život končí po třicítce a která potřebuje k PATNÁCTÝM NAROZENINÁM party jak u Gatsbyho. Nesympatická pinda, která lidi kolem sebe jen využívá pro své vlastní potěšení, a pak brečí, protože jí její "sexuální bůh" nezavolá. Prostě trapárna pro zoufalé třináctky, u které se nejednou praštíte dlaní do čela. ()

rottik-cb 

všechny recenze uživatele

Pobaví, neurazí. Kvalitativně o trochu výš než podobné filmy tohoto žánru (pohádky o tom, že ztřeštěnost a opravdovost porazí blond vlasy a tanga). Hlavní hrdinka (v podání Georgie Groome) není moc sympatická, je to popravdě ještě dost dítě. Nechápu, jak holky, které si před týdnem začaly holit podpaží, můžou vdychat nad „bohem sexu“. Co s ním asi tak budou dělat? Při rozmýšlení jestli dvě nebo tři hvězdičky mě přepadl konec sladký jako kamion cukrové vaty a já při přetrvávající bolesti břicha dávám dvě… Jedno minus za hrozný český název, jedno plus za neznámého herce Seana Bourkeho (Tom). ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No prostě pro mladší holky. Jediný co se tu řeší je, jak maj 14ti letý holky dostat nějaký strašný borce z Londýna, pak jak se oblíknout a jestli nosit tanga a nebo ne a na závěr se vše vyřeší dospěle, no prostě nic neočekávanýho a někdy toho bylo na mě trošku moc, ale nemůžu řict, že to je vyloženě nuda, ale rozhodně bych si dokázal představit lepší zápletku, nicméně za chudáka tlustýho Anguse, kterej to tam nehorázně schytával s těma oblečkama od malý sestry Georgie musim hvězdičku přidat ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen podle knih Louise Rennisonové „ Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging a It's OK, I'm Wearing Really Big Knickers“. (rialilly)

Reklama

Reklama