Reklama

Reklama

Láska a anarchie

(seriál)
  • Švédsko Kärlek & Anarki
Trailer
Švédsko, (2020–2022), 8 h 25 min (Minutáž: 26–36 min)

Tvůrci:

Lisa Langseth

Hrají:

Ida Engvoll, Björn Mosten, Carla Sehn, Reine Brynolfsson, Gizem Erdogan, Björn Kjellman, Ruben Lopez, Johannes Bah Kuhnke, Elsa Agemalm Reiland (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Vdaná konzultantka a mladý ajťák rozjedou flirtovací hru, která zpochybňuje společenské normy – a nakonec obrátí jejich životy vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

JenYu 

všechny recenze uživatele

Viděna 1. série: Neutrální barvy. Skvělá Ida. Famózní Björn. Zarudlé oči. Syrové emoce. Donquijotský boj za neposkvrněné početí literatury. Roláky. Pozadí od Williama Morrise. Nezlomnost… Úžasně osvěžující počin v záplavě americké netflixovské produkce. 23. 11. 2022 Viděna 2. série: Spousta věcí mi vadila - např. rozředěnost děje, přemíra sexuálních scén, schéma každý s každým, málo prostoru pro hlavní dvojici, některé zápletky. Mnoho věcí však fungovalo na jedničku - např. Ronny a jeho humor, Sofiiny outfity, ústřední myšlenky, hovory s otcem, hudba, emoce atd. Váhala jsem, jestli nemám hvězdičku ubrat, ale kvůli Sofii/ Idě a Maxovi/ Björnovi to prostě nejde. Jejich chemie je neskutečná!! A dechberoucí! Jako by se pro svoje role narodili. Nejlepší scéna: Sofie v kanceláři na konci 4. dílu. ()

Nikkilee 

všechny recenze uživatele

MIN GUD - já to naprosto žrala! :-) Dala jsem to za dva večery! Chemie hlavních postav byla teda něco, nápad a jeho scenáristické zpracování moc hezký - ačkoliv ano, byly tam nějaké obvious lines, ale k čertu s nimi! Já se místy fakt řehtala jak blázen! Dobře, dobře, možná ta pátá hvězdička je díky mé slabosti pro všechno MADE IN SWEDEN, ale víte co? Néééé, oni prostě umí! Skvělá záležitost!! ()

Reklama

FIAT 500 

všechny recenze uživatele

Letošní už druhé mimořádně příjemné překvapení ze Švédska, byť každý v trochu jiném směru. Láska a anarchie možná nezafunguje názvem, pro někoho bude překážkou švédština, a co jsem četl pod trailerem na Youtube, tak prý ani ten se nijak extra nevyvedl, ale když se do toho pustíte, litovat fakt nebudete. Obě hlavní postavy jsou správně ujeté, umí rozdat i přijmout a mají mezi sebou i příjemnou chemii (nebo mi to tak přišlo). Navíc to není jen obyčejná romantická komedie, kde přesně víte, co se stane za dva díly, ale koukáte se, protože je to prostě příjemné. Tohle je příjemné a ještě chytře a dobře napsané. Fakt milé překvapení, závěr chytře uzavřený i otevřený, snad se dočkáme pokračování. A více podobných příjemných, chytrých a vtipných věcí odkudkoliv, prosím! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

originální,zábavné,vtipné a smutné zároveň.Ida Engvoll je jednak opravdu sexy a druhak je dobrá herečka.Její rozpolcenou Sofii,která je evidentně nešťastná a přesto s tím není schopná nic udělat protože by nerada skončila jako její otec sem jí sežral i s navijákem.A není v tom sama,protože zbytek ansámblu ji zdatně sekunduje.Aniž bych to čekal,dostal jsem v téhle minisérii se skoro sitcomovou stopáží černého koně letošního roku...80% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Velmi osvěžující záležitost. Ida, která seriál táhne, je ve své roli naprosto k sežrání. Zcela jsem propadla jejímu přirozenému sebevědomí, odhalenosti a samozřejmosti být sama sebou. Dlouho jsem při pohledu na herecký výkon necítila takovou satisfakci. Její mladší partner na mě působí zatím spíš jako model než herec, ale talent určitě má a do té role se hodil. Švédsko, chci z tebe vidět víc. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (1)

  • Hlavní hrdinka ve scéně odehrávající se v autodílně popíjí spolu s automechanikem plechovku českého piva Březnák světlý ležák z pivovaru Velké Březno ze stejnojmenné obce v Ústeckém kraji. (DecoSouza)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno