Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro svobodnou matku Maggie O'Donnellovou (Ashley Williamsová) byly Vánoce vždy rodinným svátkem. Letos ale její dcera Ellen odjela s otcem na dovolenou a Maggie tak hrozí, že bude poprvé trávit Štědrý den sama. Všechno se ale změní, když při nákupech doslova narazí na Lucase Cavelliho (Niall Matter) a zraní ho svým vánočním stromkem, což ho donutí zrušit lyžařský výlet do zimního střediska Aspen a zůstat na svátky ve městě. Maggie ho ubytuje ve svém domku pro hosty, aby se zotavil a zregeneroval. Oba nacházejí útěchu v novém přátelství, které brzy přeroste v lásku... (HBO Europe)

(více)

Recenze (13)

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá vánoční romance jako podle šablony. Úspěšný architekt se vrátí ke kořenům a práce ho začne bavit a rozvedená matka si najde manžela. Všichni spolu skvěle vycházejí, všichni jsou milí a hodní a všude kolem tancují jednorožci a elfíci (no dobře, to už tak úplně ne). Scénář je prostý a přímočarý, ale film drží sympatičtí herci v hlavních rolích Ashley Williams a Niall Matter. Příjemné na jedno podívání, do zítřka zapomenu o čem to bylo. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Never Kiss a Man in a Christmas Sweater" je miestami vtipné, miestami romantické a celkom príjemné sledovanie. No s výnimkou skvelých momentiek počas posledných minút to dokopy nemá jediný moment, kde by ma film nejako výrazne zahákol. Najlepšia scénka je počas videohovoru vojakov, ktorí sa takto môžu spojiť so svojimi deťmi. A je super vidieť vzťah medzi našou hlavnou hrdinkou a jej dcérou. Celkovo však film funguje veľmi klasicky. A je možno fajn, že v úvode je celkom vtipný, no potom sa humor trošku z filmu vytratí. A ostané to trošku v úsmevnej rovine. Neviem. Čakal som lepšiu dávku humoru a možno nejaké zaujímavejšie situácie, no po prvých 20 minútach film vytiahol dokopy všetky najlepšie fóry a zvyšok už viac smeruje ku klasickej romantike. Takže neviem dokopy ani čo na filme nejako výrazne okomentovať, lebo je vysoko všedný. A okrem toho ten záver pôsobí veľmi klasicky. No na druhú stranu myšlienky ich darčekov sa mi páčia. A herci majú dobrú chémiu. Takže funkčné, no málo zaujímavé. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

CharlotteHo 

všechny recenze uživatele

Další film ze série příšerně vánoční filmy… Ale jako napsal Chrispe, nedívám se na toto s touhou hlubokého poznání. Jednu hvězdičku dávám za příjemný čas strávený s maminkou při tomto filmu… :D A konec filmu s dárky a poslední záběr byl aspoň vtipný. Musím říct, že je zásadní v jakém jazyku si to člověk pustí, protože dabbing do češtiny je naprosto příšerný… ale svůj účel film splnil… Je to prostě vánočně laděná romantika, s hrozným scénářem a provedením odpovídajícím plakátu k filmu… Ale fascinuje mě počet vánočních stromků v centru pro děti vojáků, asi má mít každé dítě a zaměstnanec svůj stromek. :D ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

To je tak, když vezmete formičky na cukroví a začnete dělat linecké. Jedno kolečko jako druhý. Funguje to, Bezva. U romantických komedií je to ale průser. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama