Reklama

Reklama

Inspektor Taggart - Série 17 (2000) (série)


Pod kůží (S17E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Skin Deep

Obsahy(1)

Na první pohled vypadá to fitcentrum jako každý jiný podobný podnik. Ovšem jen do okamžiku, než je v jeho sprše objeven jeden z jeho zaměstnanců s rozbitou hlavou. A protože člověk v komatu, jak známo, nemůže dost dobře vypovídat, nemá se policie čeho chytit. Byla to nešťastná náhoda? Byl to pokus o vraždu? A nesouvisí to náhodou se značně podezřelými aktivitami dalších zaměstnanců, které začínají při policejním vyšetřování vyplouvat na povrch jako olej na vodu? Opět jednou stojí Michael se svým týmem před záhadou, jejíž řešení, zdá se, je v nedohlednu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byl by to takový běžný díl Taggarta (rozuměj-na čtyři hvězdičky), ale scénárista si evidentně pohrál a příběh zamotal, navíc ho obohatil o zdařilé téma žárlivosti, vnitřního vyšetřování a nemoci. Herci jsou velice přesvědčiví, ačkoli jde "jenom" o TV film... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na první pohled to vypadá, že tenhle díl by nemusel být ničím zajímavý a mohl by se zařadit k té fůře čtyřhvězdičkových nebo několika ještě slabších. Ale během stopáže se to všechno tak nádherně zamotá a proplete, že jde ve výsledku o díl jeden z nejlepších. Herci tradičně fantastičtí. 90 %. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama