Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Banda lupičů vedená zločincem Burnettem přepadne malou vesnici a zajme všechny její obyvatele. Když sem přijede dostavník převážející 100 000 dolarů ve zlatě, lupiči postřílí všechny v dostavníku a odjedou s ním. Hrdina Doc Williams je jim ale v patách. (špaček421)

Recenze (5)

kkarx 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno těžko si představit lépe udělaný italský western s takovým mini rozpočtem. Tohle má rozpočet jako filmy Fidaniho, ale ten by mohl závidět, o kolik tříd je tohle lépe udělaný a dokonce je to i zábavný. Kdykoliv to vypadalo, že bych se mohl začít nudit, tak film přišel s něčím neokoukaným. Výběr herců je taky super a všechny charaktery jsou něčím zajímavý. I hudba se celkem povedla a sedí ke scénám, ale chtělo by to rozhodně víc skladeb. Těch pár skladeb je skutečně hodně omílaných. V excelentní kvalitě obrazu na YT pod názvem Killer Amigo. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Typický béčko, obsahující všechny k tomu náležící prvky, tj. exteriéry jsou pískovny, města pak pár laciných kulis, hlavní roli hraje nevýrazný americký herec (kupodivu to není Ital s pseudonymem), záporáky většinou kaskadéři, a nejdůležitější v ději jsou přestřelky. Samotný děj je zmatený a i když jsem viděl zřejmě nějakou zkrácenou verzi, je tu pořád dost hluchých míst. Navíc je tu otravný poskok hlavního hrdiny. Na druhou stranu Wayde Preston zase tak špatný není, a hlavní dvojka záporáků je skvělá (i když kdyby druhého záporáka, sexuálního maniaka, hrál Kinski, bylo by to lepší). ()

Reklama

Reklama