Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Moisés s Christianem dostanou děvčata do úzkých, ale Coral jim dá okusit jejich vlastní medicínu. Wendy vypráví, jak to pro ni všechno začalo. (Netflix)

Recenze (4)

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj slušně graduje, byť je i díky dvoum nahánějícím pasáckým pohůnkům tak absurdní, až je vtipný. je to celé vlastně strašná blbina, ale fakt dobře se na to kouká. Díky malé stopáži se nemá divák šanci začít nudit. ()

Reklama

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začína to byť ľahko primitívne ako keby sa seriál nevedel rozhodnúť či chce byť vlastne absurdnou komédiou alebo vážnou akciou, sú seriály a filmy, kde fungujú obidve varianty naraz, ale toto zrejme nebude ten prípad, drvivá väčšina scén a dialogov v tejto časti sú na hranici odpadu a to časť nemala chvalabohu ani 25 minút. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skoro by se dalo říct, že mi odpověděli na minulý rejp do heteráckých prasečinek lesbickým motivem, ale bylo to kapánek jinak. A byl tam vidět i další progres – ještě já jsem z generace, která je v šoku, že takhle chlap ženskou v seriálu přece mlátit nemůže. Ale může. Stejně jako (a bohužel) ve skutečných případech. Taky je plus i z minulých dílů, že holky, najmě netrénované, neukazují jako supermanky, ale jen hbité a s nezbytným štěstím. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama