Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Dobýt další země a získat velkou moc, to je pro Freydis, Leifa a Haralda lákavá představa. Vyrazí proto do různých končin světa a přitom narazí na staré i nové nepřátele. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (18)

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se rozdrobil do několika linek, kde každá má svou dramaturgii A tak je tu prostor pro lepší vykreslení postav a jejich osudů , dojde i na vědu a dilema ohledně víry. Tentokrát je akce méně, mnohdy se odehrává v rámci cvičení a někdy jen vyplňuje čas. Je dobře, že zajímavé postavy první série dostávají vlastní prostor, jen mi trochu vadí příběhová různorodost, která odvádí pozornost. ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem moc fanouškem nových Vikingů, zvlášť tato série mě nenadchla. Furt se jenom cestuje, linka Freydis mě absolutně nezajímá a vlastně celé je to poměrně nuda, kde se nic pořádného neděje. Nebyl tu ani jeden pořádný fight, furt jenom samé malé mezi skupinkami a všechny jsou hrozně jednoduché, že za 5 vteřin je konec. Ale něco mě na tom furt táhne, i když ta kvalita je tu za mě nízká a čekal jsem, že zde laťka bude vyšší než u první série, ale přišlo zklamání. No uvidíme jaké to bude dál, koukat na další sérii zřejmě budu, ale nemám velké očekávání. Celkově horší 3 hvězdy. ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem neočekávala vůbec nic, byla jsem vcelku mile překvapena. Já tyhle klimatické končiny nemám ráda, pošmourno a počasí pod deset stupňů nesnáším. Nutno říci, že výběr herců byl trefný, když jste se zadívali na pravnuka Krásnovlase, měl trochu ty cinklý očička a jeho úsměv, Leif byl kus chlapa a Freydys velmi vysoká, což by na tuto dobu bylo určitě dechberoucí. Pěkná práce kamery, solidní muzika a příběh, který se možná částečně stal, kdoví... Historie a mystika, proč ne? ()

DanlinDan 

všechny recenze uživatele

Hned ze začátku musím zmínit, že 2. série se mi mnohem více líbila, než ta 1. Děj si dává na čas a nespěchá až tak moc dopředu. První díl je ze všech nejslabší. Dějová linka Haralda a Leifa, královny Emmy v Anglii patří k Topům. Naopak mi přišlo, nijak okouzlující Igrid a olafa. Ale nedá se říct, že jsou strašné. Emoce a přilnutí k postavám je na vysoké úrovni a poslední díl byla horská dráha emocí + k tomu intriky v dějové lince Emmy, kdy stačí jen pohled, či jedna bezvýznamná věc. Jsou i drsné scény, které k vikingům patří. S čím jsem měl problém bylo SGI v prvním dílu. Díky bohu jen v prvním. Jsem nadšen a doporučuji shlédnout. Pokud vás 1. série nenadchla, tak ta 2. má veliké šance. ()

Harry89 

všechny recenze uživatele

Absolutní a totální nesouvislý bordel... Zuby nehty se snaží navázat na (relativní) úspěšnost původního seriálu ale marně. Linka s Freydis zbytečná. Linka s Leifem a Harrym divná ale aspoň s celkem zajímavými vedlejšími postavami. Linka v Anglii směšná. Kostýmy (až na ruskou část) zase jak z motosrazu Nočních vlků. Prostě a jasně typický netflusový zprskanec. ()

Galerie (158)

Zajímavosti (5)

  • V originálním znění zní nejen angličtina, ale také latina. (Lynette)
  • Herec Bradley James (Lord Harekr) hraje v této 2. sérii také jednu z důležitých postav, i když jen v několika málo epizodách. Svou roli proto začal natáčet v Irsku o něco déle (od července 2021), než jiní herci stěžejních postav. (Lynette)
  • Harekr (Bradley James) vychází z historické postavy Håreka z Tjøtty, norského farmáře a místního náčelníka. (Lynette)

Reklama

Reklama