foto

Bradley James

  • nar. 11.10.1983 (34 let)
    Devon, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Bradley James sa narodil 11.10.1983 v Devone, v Anglicku. Od svojho detstva sa venoval futbalu a chcel byť radšej profesionálny futbalista ako herec. Tento modrooký Angličan je veľkým fanúšikom seriálu Buffy, premožiteľka upírov, ktorého všetky časti má aj doma.

Bradley začal svoju hereckú kariéru menšími postavami, napríklad v seriáli Inspector Lewis či vo filme Dis/Connected. Najväčší úspech mu však priniesol seriál Merlin, ktorý sa začal natáčať v roku 2008. V ňom si zahral kráľa Artuša po boku Colina Morgana, ktorý stvárňuje mladého čarodejníka Merlina. James má na svojom konte aj zopár divadelných rolí, mohli sme ho vidieť v hrách The Happy Breed, The Winter´s Tale, The Misor či Le Grande Meaulnes.

Annamária "LondonGirl" Závodníková

Herecká filmografie

Filmy

2016 Underworld: Krvavé války
2012 Fast Girls
2009 Portobello 196
2008 Dis/Connected (TV film)

TV seriály

2017 Bounty Hunters (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Ave Satani (E10)
Ďábel, kterého znáš (E09)
Zde je moudrost (E08)
další epizody (10)
2015 iZombie (TV seriál)
Mr. Berserk (S01E10)
Patriot Brains (S01E09)
Dead Air (S01E08)
další epizody (6)
2014 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Královna dronů (S04E01)
2008 Merlin (TV seriál)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
The Benign Prerogative (S05E11)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
Evidence of Things Not Seen (S04E20)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
18th and Potomac (S02E21)
Bartlet's Third State of the Union (S02E13)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
And It's Surely to Their Credit (S02E05)
In the Shadow of Two Gunmen: Part I (S02E01)
Take Out the Trash Day (S01E13)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
In Excelsis Deo (S01E10)
The State Dinner (S01E07)
Mr. Willis of Ohio (S01E06)
další epizody (5)

Dokumentární

2009 Real Merlin & Arthur, The

TV pořady

2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace