foto

John Kavanagh

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Božská Florence
2013 Vášeň mezi řádky
Vikingové: Obětování (TV film)
2012 Jack Taylor: Priest (TV film)
2011 Court Astronomer, The
2008 Inspector George Gently: The Burning Man (TV film)
2007 Tajemství prstenu
2006 Černá Dahlia
Na hřbetě keltského tygra
2004 Alexander Veliký
2003 Benedict Arnold: A Question of Honor (TV film)
Halo Effect, The
Mystikové
Summit
2002 Hříšnice (TV film)
Puckoon
2001 Last Days in Dublin
2000 Buskers
1999 Love Divided, A
Vicious Circle (TV film)
7th Heaven
1998 Pete's Meteor
Tanec na konci léta
1997 Informátor
Malý řezník
Oholený klenotník (TV film)
Painted Lady (TV film)
The Harpist
1996 Ve jménu IRA
1995 Shadow of a Gunman (TV film)
Sharpův meč (TV film)
Statečné srdce
Šance pro lásku
1994 Návrší vdov
1993 Horse
Love Lies Bleeding (TV film)
1992 Cesta na západ
1991 Children of the North (TV film)
In the Border Country
1990 August Saturday (TV film)
Investigation: Inside a Terrorist Bombing, The (TV film)
Oběti osudu
1989 Tuláci
1987 Bellman and True
1986 Fantasist, The
1984 Cal
Děvčata z venkova (TV film)
Children in the Crossfire (TV film)
1983 Attracta
1982 Ballroom of Romance, The
1970 Paddy
Zlom

TV seriály

2017 Vikingové (TV seriál)
Revenge (S04E18)
Crossings (S04E16)
2016 Vikingové (TV seriál)
All His Angels (S04E15)
In the Uncertain Hour Before the Morning (S04E14)
The Outsider (S04E11)
další epizody (8)
2015 Vikingové (TV seriál)
The Dead (S03E10)
The Usurper (S03E05)
Warrior's Fate (S03E03)
další epizody (5)
2014 Vikingové (TV seriál)
Modlitba Páně (S02E10)
Krvavý orel (S02E07)
Nesmiřitelní (S02E06)
další epizody (6)
2013 Vikingové (TV seriál)
Čas změn (S01E09)
Oběť bohům (S01E08)
Pohřební obřad (S01E06)
další epizody (5)
2009 Father & Son (TV seriál)
2007 Tudorovci (TV seriál)
2001 Rebel Heart (TV seriál)
1994 Scarlett (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1988 Echoes (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Theatre Night (TV seriál)

Dokumentární

2004 Sean O'Casey - Under a Coloured Cap

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace