Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Tomozaki Fumiya je jedním z nejlepších hráčů videoher v celém Japonsku. Ve své oblíbené videohře je dokonce již několik let na samotném vrcholu žebříčku, i když mu na záda neustále dýchá velmi schopný rival s přezdívkou No Name. Tomozaki si dotyčného váží, dokáže v jeho herním stylu vidět tvrdou práci a hodiny tréninku. Proto se rozhodne přijmout pozvánku k osobnímu setkání a překvapí ho, že jde o někoho ze stejné prefektury. V reálném životě je však Tomozaki tichý, introvertní, neupravený, asociál... Převedeno do videoherní řeči – horší než nejpodřadnější vedlejší charakter. Chlapec také k běžnému životu nemá zrovna kladný vztah, spíš se na něj dívá ve stylu: „Život je jako mizerná videohra, možná s obstojnou grafikou, ale vše ostatní stojí za houby!“
Když k očekávanému setkání dojde, zažije Tomozaki hned dvě velká překvapení. No Name je totiž dívka a co je horší, je to jeho spolužačka Hinami Aoi – dokonale krásná, talentovaná, všemi obdivovaná, sportovně založená, premiantka třídy. Navíc je dívka z tohoto setkání velmi zklamaná, což se nebojí chlapci naplno sdělit. Dojde i na zhodnocení Tomozakiho zjevu a chování, což si chlapec nenechá líbit a dívce doslova vmete, že ona má všechno tak moc jednoduché... Také jí sdělí svůj názor na život a jak moc se podle něj liší od videoher. Hinami se však zdravě naštve, vezme chlapce k sobě domů a tam mu názorně ukáže, že v životě nic není jednoduché a že stejně jako ve hře i tady jsou určitá pravidla, ale i ulehčení, díky kterým můžete dosáhnout kýžených výsledků. Dokonce se rozhodne chlapci pomoct, a to formou, která je jim oběma blízká. Tak začíná Tomozakiho velká proměna... (Jeoffrey)

(více)

Diskuze

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

Jogi.1

Fantastické bych já neřekl, na můj vkus zrovna tady moc silné slovo. Po pravdě mi přijde třeba z letošní sezóny Horimiya v obou ohledech (komedie/romantika) o jeden level výš. Ale díky tomu, že v 11. episodě konečně začali řešit to, co mě na tomhle anime podvědomě dost štvalo, že zkrátka asi nejsem jediný, kdo tam viděl jeden zásadní problém a teď si ho všiml nejen hlavní hrdina, u mě dost zvedá celkový dojem a poprvé napjatě čekám na další 12. díl.

Jogi.1

Jogi.1 (hodnocení, recenze)

Beru zpět, toto je faktastické -komediální/romantické anime, určitě doporučuju.

na příspěvěk reagoval Jeoffrey

Reklama

Reklama