Reklama

Reklama

Saint Laurent: Summer of '21

(hudební videoklip)
  • angličtina Summer of '21 by Anthony Vaccerello
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Francie, 2020, 7:52 min

Recenze (3)

Bebacek

všechny recenze uživatele

Promo poruchy příjmu potravy. Kdyby Gaspar udělal edukativní spot-léčbu šokem o závažném problému jménem anorexie, s nímž je (nejen) ve světě modelingu třeba bojovat, svět by se posral a bylo by to prospěšnější. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Reklamný, hudobno-obrazový klip pre letnú sezónu 2021 známej francúzskej módnej značky Saint Laurent v réžii vyhláseného režisérskeho škandalistu a vizuálneho majstra Gaspara Noé. V znamení režisérom preferovanej tmavo červenej, pohľadov na priechod tlmene osvetleným chodníkom, či chodbami a schodami zámku. Príjemne sa to počúva i pozerá. Okrem staršej herečky Charlotty Ramplingovej v klipe vystupujú len pohľadné, i keď ako správne Bebacek pripomína, dosť vychudnuté modelky. Thrillerovo strašidelný úvod sa transformuje na predstavenie monodrámy. Ak okrem reklamne vizuálneho efektu hľadám aj nejaký význam, tak hádam taký prorocký - vzhľadom na pandémiu budú kultúrne masové predstavenia podliehať aj v lete 2021 podliehať značným obmedzeniam. Divákov i účinkujúcich bude málo. Celkovo budú dominovať ženy. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno nikdy nepochopím, jak ten masochistickej plešatej magor Gaspar Noé dokáže takovou triviální banalitu - jakou je právě tahle krátkometrážní reklama na hadry pro módní značku Saint Laurent - formalisticky etablovat (nelze opomenout ani senzualní hudbu od legendárního funkového dua Daft Punk) do tak extravagantně inovativního, audiovizuálně hypnoticky podmanivýho, a přesto tak neuvěřitelně intuitivně provokativního majstrštyku na diegetickém pomezí necelých osmi minut, čímž je tak notoricky celosvětově proslulý - a oprávněně.... Bellissima! ()

Reklama

Reklama