Reklama

Reklama

Benediktova tajemná společnost

(seriál)
  • Česko Tajemné bratrstvo pana Benedikta (více)
Trailer
USA, (2021–2022), 12 h 8 min (Minutáž: 37–53 min)

Předloha:

Trenton Lee Stewart (kniha)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když svět zachvátí krize, mohou ho zachránit pouze čtyři talentovaní sirotci. Pan Benedikt je vysílá na nebezpečnou misi. Podaří se jim zjistit, kdo je za znepokojivými vzkazy? A proč chce všem vymýt mozky? (Disney Channel)

Videa (2)

Trailer

Recenze (3)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pokud děckám čtete například Walliamse (a měli byste, užijete si to stejně jako oni), tak toto střelené vysoce stylizované dobrodružství si užijete právě "jako malé děti". Navíc je to pojaté ve stylu "Wes Anderson natáčí Mikulášovy patálie". Na ploše osmi epizod z toho až příliš trčí, že jde o adaptaci. Mohlo (a mělo) se krátit. Děcka však nejsou otravná (a dva ze čtyř capartů jsou vyloženě trefou do černého), má to styl, švih i nápady a je to v nejlepším slova smyslu naplňující škatulku rodinné. Takových seriálů již mnoho nevzniká. Vlastně mě v posledních letech žádný jiný obdobný hraný nenapadá. | S1: 4/5 | ()

Ammit 

všechny recenze uživatele

Taková metafora na dnešní dobu (lidé chtějí slyšet jen to, co sami vědí a jsou lépe ovládatelní, když se bojí, podprahové zprávy, vymývání mozků ve školách, ... - kdo si myslí, že k masové hypnóze je třeba kouzelníka kývajícího kapesními hodinkami, se mýlí, lidé udělají cokoliv, co jim televize řekne - viděli jsme v posledních dvou letech, že?), a i když jsem už trochu stará na takovéhle dítě-hrdina seriály (ve kterých hned v prvním díle totálně zahaprovala logika), jako kulisa (protože to není nic tak složitého, aby bylo třeba dávat 100% času 100% pozornosti), je to ok. Samozřejmě obsahuje všechny mouchy všeho natočeného od cca 2018. ()

Reklama

Galerie (189)

Zajímavosti (1)

  • Seriál byl natočen podle knižní série „The Mysterious Benedict Society“, kterou napsal Trenton Lee Stewart. (SONY_)

Reklama

Reklama