foto

Tony Hale

  • nar. 30.9.1970 (45 let)
    West Point, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Angry Birds ve filmu
Brave New Jersey
Yoga Hosers
2015 Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda
American Ultra
Dominion
Night Owls
2014 About a Boy (TV seriál)
2013 Drsňačky
Králové léta
Sanjay & Craig (TV seriál)
2012 Not That Funny
Viceprezident(ka) (TV seriál)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Sironia
Up All Night (TV seriál)
Wuss
2010 Bezvadíkyještěprosím
Good Vibes (TV seriál)
Lidský terč (TV seriál)
Náměsíčný
Strážce pořádku (TV seriál)
2009 Ballad of G.I. Joe, The
Boldly Going Nowhere (TV film)
Cop House (TV film)
Ctrl (TV seriál)
Informátor!
Kšeftáři
Laundry, The
Milionový lékař (TV seriál)
My Suicide
O smyslu života
Tara a její svět (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
2008 Buy More (TV seriál)
Chuck Versus the Webisodes (TV seriál)
Life & Times of Tim, The (TV seriál)
Příběh o Zoufálkovi
Rocket
2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)
Ctrl Z
Dante's Inferno
Flatland: The Movie
Chuck (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
Vdáš se, a basta!
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Beach Party at the Threshold of Hell, The
Big Day (TV seriál)
Clark and Michael (TV seriál)
CollegeHumor Originals (TV seriál)
Horší to už nebude
Larry - inspektor hygienické stanice
Malí rošťáci
Rodinná dovolená a jiná neštěstí
Room, The
2005 Fortunes
Medium (TV seriál)
Stacked (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Američan
2003 Arrested Development (TV seriál)
2000 $treet, The (TV seriál)
1999 Raging Hormones
Rodina Sopránů (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Legacy (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
1997 Ghost Stories (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney
2013 Arrested Development Documentary Project, The

TV pořady

2016 Chelsea (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
2014 Celebrity Name Game (TV pořad)
Stand Up to Cancer (TV pořad)
20th Annual Screen Actors Guild Awards, The (TV pořad)
2014 MTV Movie Awards Pre-Show (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
The Hollywood Reporter Roundtables (TV pořad)
2009 Kevin Pollak's Chat Show (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2005 Attack of the Show! (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace