Reklama

Reklama

Ví o tobě

(seriál)
  • Velká Británie Behind Her Eyes
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svobodná matka naváže milostný poměr se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zaplete se tak do zvrácené a nebezpečné hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizody jsou na hraně lehce tajemné vztahové limonády, kterou bych, pokud by takto byla míněna žánrově od počátku do konce, zcela jistě nedokoukal. Nicméně nahlodán příslibem dějových veletočů jsem vydržel a dočkal se tedy i překvapivého (bez ironie) finále, které sice není stoprocentně novátorské (vzpomněl jsem si na jeden starší thriller s podobnou koncovkou, jehož jméno kvůli spoilerování nebudu uvádět), ovšem i tak naplnilo očekávání. Kdyby byla miniserie o polovinu kratší a herecké výkony nebyly někdy tak směšně křečovité mohla to být svižná,zajímavá a zábavná podívaná. Takto ve výsledku nevyvažený dojmový průměr. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

MOŽNÝ SPOILER!!! Behind her eyes začíná jako seriál s dobrým náběhem na slušný thriller, pokračuje jako nemastná, neslaná slátanina, která často přešlapuje na místě a nic se neděje, a končí jako nesmysl se zapojením lucidního snění/astrálního cestování a výměny osobnosti (??????). Jak dementně to zní takhle napsané, přesně tak debilní to i ve výsledku je. Špatně uchopená série tvářící se jako psychologicky hutná věc, ale ve výsledku je to strašně povrchní a nesmyslně stupidně zakončené. Tohle nebrat a ušetříte si 6 hodin života. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

čtyři díly je to průměrná vztahovka o milostném trojúhelníku,přičemž minimálně jeden (možná víc) lidí v rámci tohoto geometrického útvaru je magor.Během těch čtyř dílů,nicméně BHE nabídne pár momentů a otázek,které udrží pozornost a zvědavost do posledních dvou epizod.A tam se pak ukáže,že někdo z těch tří není magor,ale Doctor Strange (což není spoiler a dá se to odhadnout už epizodu předem) a vše doběhne do poměrně evil crazy finále.BTW,finální zvrat mě napadnul poměrně dlouho dopředu,ale přišel mi natolik nepravděpodobný,že sem tu myšlenku rychle zaplašil.Souhlasím s uživatelem J*A*S*M,že je velká škoda,že celá tahle série nebyla uchopena tak aby působila soudržněji a ne jako dva úplně rozdílné seriály...60% ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Bude to znieť asi zvláštne, ale rozuzlenie ma čiastočne nadchlo aj sklamalo. Nerada by som sa púšťala do spoilerov a bez nich tento môj postoj vysvetliť nedokážem. Tak teraz neviem, či som tým niekoho nalákala alebo odradila. :-)) Každopádne to nie je na zahodenie, pokiaľ máte chuť na vzťahovú drámu s nádychom nadprirodzena. ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Už dávno som nevidela niečo, pri čom by som každých 5 minút rozmýšľala nad tým, že to proste vypnem. Ale home office je sviňa a tak som dopozerala aj "Ví o tobě". Mini sériu (vďakabohu), v ktorej sa prvých 5,75/6 častí nič nedeje. Je to depresívne, nudné a všetky postavy sú nesympatické. Psychiater, psychoš aj hlavná naivná protagonistka, ktorá robí jedno hlúpe rozhodnutie za druhým. Človeku ani nevadí, keby sa nakoniec všetci navzájom pozabíjali. Jediná sympatická postava bol najväčší záporák, ktorý vlastne ani záporák nebol a ten šťastný koniec som mu dopriala, lebo som bola šťastná, že to skončilo.1,75* ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • V každej epizóde sa nachádza sexuálna scéna. (Sticks)

Reklama

Reklama