Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (204)

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Chtějte mě klidně ukamenovat, ale mě se tahle telenovela líbila. ---řekni tomu svému netopýrovi ať vylétá ze své díry až po setmění--- prostě různé fráze mě dokázaly v jinak všedním týdnu rozesmát. Neříkám, že je to nějaké veledílo ale určitě to v tom zajetém kolejišti nesmyslných telenovel byla příjemná změna. ()

laFei 

všechny recenze uživatele

PRvní telenovela, u které jsem vydržel asi prvních 30 dílů. Nemohl jsem si pomoci a nesmát se skvělé postavě Betty, která měla v zásobě řadu skvělých hlášek. Mezi památné scény pro mě patří první polibek Chose Armanda a Betty v aute =)....nebo hláška Betty "Nelíčím se, má krása je přírodní"...říkejte si co chcete, ale je to telenovela všech dob. Škoda jen, že autoři dobrý nápad utopili v klišé telenovel, kdy se z hl. hrdinky stala opěvovaná kráska a......vždyť to zníáte sami ()

Reklama

berg.12 

všechny recenze uživatele

Jedna z celosvětově nejúspěšnějších telenovel. Vítěz ceny o telenovelu roku a těšívá se i pravidelnějšímu reprízování, což je na telenovelu poměrně vzácnost. Od ostatních se odlišuje především tím, že sama sebe skutečně nebere moc vážně. Její popularita vedla dokonce k natočení amerického remaku, který příběh upgradeoval do úplně jiných měřítek, ovšem původní charakter a naivitu předlohy pochopitelně ztratil. Malý pokus o žánrové rozlišení, které je tady na čsfd v případě telenovel prakticky nulové. ()

kamisu 

všechny recenze uživatele

Ošklivka Betty měla slušný nápad. Namaskovaná Ana María Orozco byla skutečně odporná, škoda jen, že po přeměně nebyla až o tolik hezčí... Nejlepšími postavami byly bezpochyby Patricia a její ustavičné "Marceee", které mi v hlavě zní doteď a otec Betty a jeho hláška hodící se snad do každé situace: "Čert nikdy nespí". (Jo a málem jsem zapomněla zmínit naprosto úžasnou úvodní znělku, resp. hudbu v ní. Skvělá je verze jak na salsu tak na tango.) Při výběru mužské hlavní role se ale docela sekli. Při telenovele bych předpokládala, že chlap, po kterém šílí hlavní hrdinka bude aspoň pořádný fešák. Zatímco Armando by spíš mohl dělat předsedu klubu ošklivek... Dalším minusem je neúčelnost některých epizod. Normální běžnou poradu trvající tak max. 30 minut dokázali tvůrci natáhnout na tři 45 minutové epizody (bez nadsázky), aby ve výsledku stejně zase nic nevyřešili. Kdyby se tohodle vyvarovali mohla mít telenovela tak o polovinu méně dílů a možná by lidi i více zaujala, ale takovýto problém má myslim většina telenovel... ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Cho cho, dobře kamenujte si mě, ale já se fakt bavil. jasně, má to spoustu nedostatků, tak typických pro telenovely, např. děj, který se může srazit do 2-3 dílů, ale lidi! Tohle není telenovela, spíš pokus o kolumbijský sitcom. A některé hlášky pro mě zkultovněly. "Jestli budu muset po každé, když ji budu chtít políbit vypít litr whisky, zničím si játra." ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Seriál se vysílal v 15 zemích světa. (HappySmile)
  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama