Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (204)

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Chtějte mě klidně ukamenovat, ale mě se tahle telenovela líbila. ---řekni tomu svému netopýrovi ať vylétá ze své díry až po setmění--- prostě různé fráze mě dokázaly v jinak všedním týdnu rozesmát. Neříkám, že je to nějaké veledílo ale určitě to v tom zajetém kolejišti nesmyslných telenovel byla příjemná změna. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Telenovela prostě nikdy nemůže být kvalitní. Ani humor a nadsázka jí nemůže pomoci být něčím víc, než jen ubohým škvárem plným koček a frajerů. Ošklivka Betty nepatří mezi to nejhorší, co v tomto mizerném žánru vzniklo, proto raději deset modelek co se maskují gelem, brýlemi a rovnátky v ošklivky-než tupé slepé Esmeraldy. ()

Reklama

Wild_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi líto tohoto hodnocení, ale nemohu dát jinak. Viděl sem z toho pár dílů a po zjištění že každý díl nabízí velice intelektuální, na výši, filosofické a velmi nadčasové rozhovory o problémech naší společnoti, sem to prostě musel přepnout... :D :D jistě že si dělám srandu. Nic jiného mi bohužel u sledování této "pecky" nezbývalo. Ale žánr telenovel má i jednu velkou výhodu - pokud vám uteče jeden nebo dvěsta dílů, tak se nemusíte strachovat že jste přišli o děj. :D nerad dávám toto hodnocení, ale opravdu jinak nemohu. ()

laFei 

všechny recenze uživatele

PRvní telenovela, u které jsem vydržel asi prvních 30 dílů. Nemohl jsem si pomoci a nesmát se skvělé postavě Betty, která měla v zásobě řadu skvělých hlášek. Mezi památné scény pro mě patří první polibek Chose Armanda a Betty v aute =)....nebo hláška Betty "Nelíčím se, má krása je přírodní"...říkejte si co chcete, ale je to telenovela všech dob. Škoda jen, že autoři dobrý nápad utopili v klišé telenovel, kdy se z hl. hrdinky stala opěvovaná kráska a......vždyť to zníáte sami ()

Davej 

všechny recenze uživatele

Doneslo se mi, že Ošklivka jezdí ve Škodě Fabii a tak přidávám hvězdičku k běžnému telenoveláckému hodnocení. Kdyby se automobily této značky objevovaly ve všech pořadech tohoto druhu, možná bych si seriály jiho- a středoamerické provenience dokonce oblíbil, tím ovšem netvrdím, že bych se na ně díky tomu začal dívat:) Ať žije HDP. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Poté, co si v seriálu chtěl obchodník s textilem pojistit slibné obchody s Eco Modou a nabídl Betty peníze za její pomoc, napsal tvůrci seriálu nesouhlasný dopis prezident Kolumbie Andrés Pastana. (HappySmile)
  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama