Reklama

Reklama

Anne Boleyn

(seriál)
  • Kanada Anne Boleyn
Trailer

Epizody(3)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Wade odpad!

všechny recenze uživatele

Tak je to tady byl jsem zvědavý jak se przní a přebarvuje historie tak jsem si dal jeden díl a bylo mi na zvracení. Nedokážu pochopit co v hlavě mají tvůrci když dají takové obsazení a už vůbec nedokážu pochopit jak moc dementní musí být Jodie Turner-Smith když vezme tuhle roli. Celé tohle "dílo" si zaslouží jen zapomenout a nejen kvůli obsazení, ale i za vše ostatní. Každopádně doufám, že se dočkám filmu Martin Luther King vs Barack Obama v hlavních rolích Vin Diesel a Jason Statham. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes si dáme historické okénko takhle vypadala Anna Boleynová ve skutečnosti https://cs.wikipedia.org/wiki/Anna_Boleynov%C3%A1 a pokud se podíváte do fotogalerie zjistíte jak vypadá v tomhle filmu. Je zvláštní , že černé postavy bílí herci hrát nemůžou proč nehraje třeba Martina Luthera Kinga běloch? Je otázka času kdy bude hrát i takovou Kleopatru černoška smutné kam to filmografie dotáhla. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se oprostit od hysterie, která zavládla poté, co prosáklo na veřejnost, že anglickou královnu z 16.století bude hrát černá herečka. A myslím, že se mi to i podařilo. Problém je v tom, že o Anně Boleynové už bylo napsáno a natočeno vše, co napsáno a natočeno být mohlo. Tvůrci tak fakticky nemohli přijít s něčím novým či neokoukaným. Leda by to pojali jako fantasy. To samozřejmě neudělali a tak se tu odehrávají notoricky známé události bez špetky vlastní invence. Pokud jde o hlavní herečku, tak není problém v barvě pleti, ale v tom, že je nevýrazná. A totéž se dá říct i o zbytku castingu. Kulisy jsou líbivé, kostýmy také a technická stránka věci má úroveň. Jenže pro někoho, kdo viděl Tudorovce, Wolf Hall či Královu přízeň, to je o ničem. Někomu, kdo do toho jde tématem nepolíbený, se to může i líbit. Pro ostatní to bude ztráta času. 25% ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Liberálna idiokracia zúri okolo nás naďalej, užívateľ goodnic známy svojou úbohosťou ducha sa k nej ako správny rektálny speleológ prihlásil. Tešiť sa z prepisovania histórie len aby som vyhovel nejakým pseudokvótam sa môže len krajný libtard. Z jasne definovaných historických postáv budeme robiť černochov a na dvor dáme stádo buzerantov a lesieb, pretože u Henricha VIII. to isto bolo tak. Tento seriál je extrémistický. Extrémne vnucuje politickú korektnosť. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Ráno jsem poklekl před naší domovnicí. Zapomněl jsem odcovidovat zábradlí. BLM.  Je o tři odstíny tmavší, než já. Moje drahá štuka má kliku. Opaluje se, takže ta kráva domovnice musí pokleknout. BLM...no, nebudeme blmout a k věci. Neuvěřitelná rasistická sračka všech sraček. To fakt nemáme nějakou echt epickou vyprávěnku z centrální Afriky? Napadá mě jedna taková, lidová. Umaknecht, náčelník se potřebuje zbavit celého kmene Knechtumů. Tak je v záchvatu milosrdenství, místo umístnění na jídelníček, naloží na kolem plovoucí uhuhmocmocvelkou loď. Plnou bílejch devilů. Což je super byznys. Za každého souseda vyfasuje korálek. Příště množná i zavírací nůž....Že je to nuda a legrace to bude až na moři? A koho to sere? Praotec Cikán by z vás dostal záchvat. MeToo. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Zda má ztvárnit Boleynovou se herečka dlouho nerozmýšlela. „Scénář, který Eve připravila, mě okamžitě zaujal. Zkoumá se v něm nesmírná síla Anny Boleynové, její smrtelné slabosti a zranitelnosti,“ prohlásila Jodie Turner-Smith. (Duoscop)

Související novinky

Nový Star Wars seriál nabírá další hvězdu

Nový Star Wars seriál nabírá další hvězdu

07.09.2022

The Acolyte, nadcházející Star Wars seriál zasazený poprvé do období dávno před prequelovou trilogií v éře tzv. High Republic, nabírá další hvězdnou posilu. K dříve oznámené Amandle Stenberg … (více)

Prequel Zaklínače přišel o hlavní hvězdu

Prequel Zaklínače přišel o hlavní hvězdu

08.04.2021

Prequelová minisérie Zaklínače The Witcher: Blood Origin čerstvě přišla o herečku v hlavní roli. Začátek produkce na seriálu se totiž posunul, a nadějné herečce Jodie Turner-Smith tak náhle kolidoval… (více)

Reklama

Reklama