Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to mírně táhlo, potom mě to ale začalo bavit víc a víc. Atmosféra byla tajemná a já byla zvědavá, jak to všechno nakonec bylo. I když byl za mě konec trochu ''WTF'', ve finále vlastně zklamaná nejsem. Tohle bych fakt nečekala a myslím, že konečného pachatele uhádne jen málokdo. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Pia je nesympatická postava a leze mi na nervy celou dobu, a to vším. Vzhledem i chováním. Ale když se nad to člověk povznese, tak to nebylo vůbec špatné. Téma, které je asi hodně aktuální, protože sociální sítě a jejich používání a zneužívání to si zaslouží pozornost. Konec seriálu mě překvapil, ale působilo to na mě trochu useknutě a rychle, myslím ,že pomalejší rozuzlení si to zasloužilo. JInak spokojenost. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavé drama. Ten konec by mě nenapadl. Za pozornost stojí otravný novináři, který jak supi čekají na sebe menší senzaci. A udělají doslova cokoliv jen aby měli něco. Nechápu policii že je nechají u domu obětí aniž třeba uzavřou část ulice a nikoho tam nepustí a dotyčný mají aspoň trochu klid. Zase tam museli nacpat gaye a přitom to bylo úplně zbytečný. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že do Clickbait sa mi moc nechcelo, ale ségra ma presvedčila, a tak sme ho bingli za deň. Najskôr som bola príjemne prekvapená, Sestra a Detektív ma zaujali, dýchal z nich ten správny krimi vibe, kedy divák podozrieva všetkých a neverí nikomu a vlastne netuší, čo od seriálu čakať. Scenár dal vyniknúť svojím postavám a ich vnímaniu celej situácie a na ich príbehoch len veľmi pomaličky smeroval k novým zisteniam, napätie budujúc maximálne šikovne. Manželka a Milenka si tempo pomerne udržali, Reportér bol pre mňa trochu sklamanie, i keď uznávam, že tento diel bol dôležitý dejový hybateľ. Brat ma vyždímal emocionálne, i keď so zaujímavosťou deja to tu už začalo ísť dolu kopcom. Syn bol plný napätia a divákovi dal pocit, že už je pravde na stope… a Odpoveď vyslovene sklamala. Tvorcovia si väčšinu série karty držali veľmi sympaticky pri tele, sústreďujúc sa hlavne na rodinné a iné drámy. Ale neznášam, keď je páchateľ neuhádnuteľný. Človek detektívnej zápletke venuje hodiny času, len aby zistil, že mohol max tak tipovať. Mrzí ma i to, že v pátraní po vrahovi vyšumeli takmer všetky dramatické linky. Nehovoriac o logických dierach, i keď mám pocit, že tie k žánru tak nejak i patria a treba ich prosto nevnímať. Nuž škoda, seriál bol určite vydarený a mal štýl, žánrovo bol na mojom watchlite osviežením, ale muchy to malo. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Nicka Brewera (Adrian Grenier) unesú a vyhrážajú sa mu popravou, ak jeho príspevok na internete získa päť miliónov kliknutí. Jeho sestra Pia (Zoe Kazan) sa tomu snaží zabrániť. Pozitívne hodnotenie si zaslúži celkový dojem a zápletka. Aktuálnosť témy je očividná. Prípad je dostatočne zamotaný. Ale je v ňom príliš veľa faktických „preklepov“ a neuveriteľných scén. Policajti pátrajú s baterkami zásadne v noci, deti robia pátračov na vlastnú päsť. Nakoniec - Zoe Kazan pôsobí hystericky, zúfalo vyzerá a zúfalo sa správa. Nesadla mi ani trochu do svojej postavy. Pôsobila ako rozmaznané americké decko. ()

Zajímavosti (1)

  • Přestože většina produkce probíhala v Austrálii, některé scény se natáčely v Oaklandu a oblasti zátoky okolo San Francisca. (Axarus)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno