Reklama

Reklama

Clickbait

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Tohle byl rychlý seriál. Na začátku 1. dílu máme zápletku, pak až do konce 5. dílu následuje otravná rodinná dramonuda celá k přeskočení a s hodně škaredými herci a protivnými postavami. Zejména ta hysterická cholerická odbarvená koza, tam mě opravdu kakala. Od konce 5. dílu pak autoři dávají jeden twist za druhým a tak, za pomoci další kupy otravného kecacího balastu, nakonec vypotili celkem 8 dílů plných extrémně prázdného, protahovaného a překombinovaného blbého děje až do absurdního konce. (15%) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavé drama. Ten konec by mě nenapadl. Za pozornost stojí otravný novináři, který jak supi čekají na sebe menší senzaci. A udělají doslova cokoliv jen aby měli něco. Nechápu policii že je nechají u domu obětí aniž třeba uzavřou část ulice a nikoho tam nepustí a dotyčný mají aspoň trochu klid. Zase tam museli nacpat gaye a přitom to bylo úplně zbytečný. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[83%] Tahle osmidílná minisérie mi docela sedla. Od začátku do konce mě to bavilo, hluchých míst zde bylo minimum. Epizody se postupně věnovali jednotlivým postavám, vše bylo přehledné až do finále. Pointa byla za mě docela slušná a moc jsem ji nečekal. Někteří tu píší, že závěr je moc překombinovaný a hloupý, ale mě to tak nepřišlo. Během dvou dnů jsem tuto netflix záležitost s chutí zkoukl jak nic. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Do poslednej chvíľky budete podozrievať všetko a všetkých aby na konci ....poźor dramatická odmlka....to bol záhradník :) žartujem...súhlasím a uznávam, že osoba vinná je dômyselne a logicky skrytá a nenapadlo ma dívať sa tým smerom. Takže spokojnosť tak za 80 % a nespokojnosť, že je to už ako v manufaktúre kde to ide všetko ako z montážnej linky a problémom je, že z tej istej. Určite to ale stojí za pozretie a pre ľudí závislých na sociálnych sieťach aj ponaučenie, že sa o svoj život delíte s kadekým..... ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak ráda bych napsala, že je to skvělý seriál, kdyby nebylo kdyby. V každém případě je chytlavý, každý díl se jim povedl velmi dobře vypointovat, takže jsem musela vidět hned další a další díl, ale od pátého dílu se to najednou začalo ubírat směrem, který mně byl proti mysli a celkově proti logice jednání postav. No, nebudu už hudrovat, protože se na Clickbait ve své podstatě dobře dívalo a ocejchuji ho na čtverec s kostrbatýma rohama. 75% ()

Zajímavosti (1)

  • Přestože většina produkce probíhala v Austrálii, některé scény se natáčely v Oaklandu a oblasti zátoky okolo San Francisca. (Axarus)

Reklama

Reklama