Reklama

Reklama

Snivokraj

  • USA Slumberland (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá dívka Nemo (Marlow Barkley) s pomocí velkého stvoření, napůl muže a napůl netvora, cestuje do mystické země ve svých snech, aby hledala svého zmizelého otce. (TommyZR)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (114)

lemonova 

všechny recenze uživatele

Konečne pekná fantasy rozprávka, v ktorej fungoval príbeh a mala niekoľko skvelých nápadov. Pre mňa bol väčším ťahákom Chris O'Dowd než Jason Momoa. Už od Ajťákov ho mám moc rada a ani tu ma nesklamal. Jason bol presne taký, ako som očakávala, latku vyššie nezdvihol, ale typovo bol vybraný výborne. Celý ten snový svet sa mi páčil, na mňa to mohlo byť ešte o kúsok akčnejšie, ale nebolo tam ani veľa hluchých miest. Osobne si túto jazdu pokojne zopakujem minimálne ešte raz. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vlastně hrozně fajn - všichni tak nějak přirození, Momoa vyloženě uvolněný a skvělá Barkley. Vizuálně velmi najs, mnoho neotřelých nápadů, prostě velké překvápko od Netflixu. Hlavně povedené návraty snílků na konci do bdělého světa - ta jeptiška neměla chybu. Pro tento večer jsem něco takového potřeboval. A i když to nepřekope hranice žánru, mělo to kouzlo, jako z časů Hvězdného prachu. Tak dík. 80% ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tenhle film zabíjí mozkové buňky svou debilitou , když točíte fantasy musíte to natočit tak, aby ten svět co představujete byl funkční dával smysl a , aby ho pochopily lidé co ho sledují musíte nějak i spojit normální svět s fantasy světem , aby to dávalo smysl což tady nedává. Tak, že holka Nemo (debilní jméno navíc ta herečka je tak nechutná a nesympatická , že jsem měl chuť jí pokaždé natáhnout) co žije s fotíkem na majáku (v Usa není asi žádná sociálka ani ospod tak, že nikomu nevadí, že nechodí do školy) jednou ten otec jde pomoct uvíznuté lodi  a umře holka zůstane sama a vezme si ji k sobě strýc . Holce se pak zdá, že její postel má nohy (proč se jí to zdá jenom jednou nevíme  nikdy se to nevysvětlí) dovede ji na maják kde potká satyra Flipa s upírskými zuby co hledá perlu přání proč už ani nevím holka chce jít s ním a přát si vidět svého otce . Do toho jich nahání černoška se zbraní co Vás zbaví pohybu (tak originální, že to bylo snad v každém filmu) a to je zhruba celý film. Proč teda jen 2 hvězdy? jednoduché holka mezitím chodí do školy dá si marodku na 6 dní (ve škole to nikoho nezajímá a nikdo o tom neinformuje ani jejího otce) a chodí se vyspat někde do kotelny kde světe div se takřka nikdo není (náhoda na tak velkou školu ani na školníka neměly)  pak dojde ze školy domů a jde spát opět to jejího strýce nezajímá. Je zde řečené, že tam můžete zemřít  , ale zhruba v půlce je to vyvráceno tím, že kluk co se mu zdá, že řídí náklaďák (jak by dosáhlo tak malé děcko na pedály film neřeší)   má umřít , ale vzbudí se a žije dál tudiž padá všechno napětí o postavy jediné co se Vám tam může stát špatného je to, že Vás zabásnou (tady ani není vysvětlené jak to funguje pokud spíte  a někdo Vás v tom světě zabásne jste v normálním světě jako by v komatu a nemůžete se probudit?) .   Na konci je řečeno , že jí tu perlu stejně daly jelikož věděly, že ji chce tudiž ta výprava je celá zbytečná stačilo jí to  říct.  Trikově až na tu chodící postel je to dobré   Momoa přehrává neskutečným způsobem (to se dalo čekat tenhle herec bude žít celý život jen z Aquamana na nic jiného nemá) humor nefunguje (různé pitvoření , tančení jak postižení,  pokusy o vtip)  a je to zbytečně dlouhé a nudí to. 40 procent ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

"My name's Flip. This is the world of dreams... Slumberland." Takže, máme tu novinku od režiséra Ja, legendy a Constantinea, čo by sa len mohlo pokaziť? Nuž, je tu toho dosť... Síce je Slumberland vizuálne veľmi pekne spracovaný film, ale keď sa na to pozriem zo strany scenáru, tak je tu množstvo dier, ktoré vôbec nemuseli vzniknúť. Čo ja viem, napríklad Jason Momoa si viditeľne svoju úlohu užil, ale na druhej strane mi ani jedna z jeho hlášok neprišla vtipná alebo zaujímavá, väčšinu filmu som sa nudil, aj napriek tomu, že je to prekombinovaná omáčka, ktorá detské publikum bezpochyby zaujme (ale mňa to teda neoslovilo ani trochu). Príbeh je o cestovaní po svete snov a ja sám som sa niekoľkokrát pristihol, pri tom, ako sa do ríše spánku vydávam, ale napokon som to vydržal až do konca... Už nemám nič viac, čo by som k tomu dodal, dávam 4/10. "No dream lasts forever. Sooner or later, it's time to wake up." ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tema rodicovstvi, divy detskeho sveta, ztraty, traumatu a posunuti se v zivote. Pribeh a herecke vykony jsou solidni a vizual okouzlujici. Pusobi to vic mysticky nez magicky. Sny jsou popisovany jako svet bez dusledku  Neni to nejhorsi film a muze podnecovat vasi predstavivost a brnkat na vase srdecni struny. Nakonec me to vycerpalo a uspalo. Ale rodice film mohou pouzit jako chuvu na dve hodiny. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Toronte (Kanada) od 9. novembra 2020 do 5. februára 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Reklama

Reklama