Reklama

Reklama

Snivokraj

  • USA Slumberland (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá dívka Nemo (Marlow Barkley) s pomocí velkého stvoření, napůl muže a napůl netvora, cestuje do mystické země ve svých snech, aby hledala svého zmizelého otce. (TommyZR)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (114)

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Solidní fantasy film s originálním nápadem. Bohužel místy pokulhávalo provedení, ať už to byl pitvořící se Jason Momoa stylizující se do hereckého projevu Johnnyho Deppa, nebo příliš málo využitý svět snů. Hlavní představitelka Marlow Barkley byla dobrá, jen to chtělo možná z její strany více emocí projevit. Postava Chrise O'Dowda byla ovšem parádní, jeho zpočátku nudný chlápek s klikami dozná pěkný vývoj, a tak nějak i dává vysvětlení, proč se někteří lidé chovají tak jak se chovají - prostě se jejich snové já neprobudilo. Prostředí bylo krásné, fantasy obrazy fungovaly skvěle, jen velká škoda toho promarněného potenciálu ve světě snů. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Snivokraj mě vůbec, ale vůbec nebavil. Nelíbil se mi příběh, který je šíleně nudný a takový zvláštní, nelíbil se mi příliš umělý, až vyloženě škaredý vizuál, herecké výkony jsou přímo otřesné, emoce se rovnají nule, stopáž o délce téměř dvou hodin mi přišla jako nekonečná. Tu jednu hvězdu dávám čistě jen za hudbu, což je snad jediná věc, která se povedla. 2/10. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zvláštní a pro mě osobně docela rozporuplný film. Na jedné straně totiž dokáže být až kýčovitý a otravný a na straně druhé mě bavil celý ten Snivokraj kde se fantazii meze nekladou a který má svoje zákonitosti, které dokonce i docela dávají smysl. Na primárně dětskou fantasy/pohádku mi každopádně přišel Slumberland docela smutný, komplikovaný a těžký, ale je docela dobře možné, že děti ho budou vnímat jinak a odnesou si z něj něco jiného než já...65% ()

NiWi 

všechny recenze uživatele

Netflix nabízí další na papíře poměrně originální fantasy se zajímavým vizuálem, kterou ale ničí jeho postavy a scénář. Momoa opravdu není Depp, a jeho herecký výkon, nebo spíš extrémní přehrávání, musí tahat za vajce každýho člověka aspoň trochu při smyslech. O'Dowd vás akorát uspí, a šíleně nesympatická policajtka, jejíž jméno si vůbec nepamatuju, mě potěšila vždy když zmizela ze záběru. Nejlíp ze všech tak vychází dětská herečka Marlow Barkley, která to ale sama pochopitelně neutáhne. Svět Slumberlandu funguje jak se mu zachce, a i když je to snový svět, kde zdánlivě žádná pravidla a omezení nejsou, tak pro účely filmu by to bylo docela fajn. Asi jsem na tohle už starej, ale radši se milionkrát znovu podívám na Burtona, než na tuhle nudu. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dobrodružné fantasy filmy miluji, a tak jsem se těšil i na Snivokraj. Příběh začal hezky, prostředí majáku se mi líbilo a Kyleovi Chandlerovi a Marlow Barkley to spolu ladilo jako otci a dceři. Pak přišel pro mě šok, nečekal jsem, že se to takto vyvine. A následně už skáčeme do Snivokraje. Nebylo to špatné, ale čekal jsem od filmu více, zajímavější a napínavější děj. Jason Momoa mi jako herec nevadí, mám ho celkem rád už od Hvězdné brány: Atlantidy, ale zde až moc přehrával a jeho výkon se mi úplně nelíbil. Přišlo mi, že se snažil napodobit Johnnyho Deppa a jeho extravagantní filmové postavy. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Toronte (Kanada) od 9. novembra 2020 do 5. februára 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Reklama

Reklama