Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Herní Stray se dočká filmu

Herní Stray se dočká filmu

06.09.2023 Autor dO_od

Pokud jsou v otázce domácích mazlíčků kočky vaší preferovanou volbou a sem tam doma sáhnete po nějaké videohře, jistě vám neušel chválený loňský titul Stray od herní divize studia Annapurna Pictures. Hra, v níž doslova ovládáte pouliční kočku, která se omylem dostane do tajné vědecké laboratoře a následně spadne do tajemného cyberpunkem inspirovaného podzemního města, každopádně zaznamenala takový úspěch, že se nyní dočká i filmové adaptace.

 

Snímek dorazí v podobě animáku od Annapurna Animation přičemž by si měl zachovat veškeré příběhové elementy ze hry. V zásadě nás tak čeká buddy komedie s kočkou a robotem v hlavních rolích, která ovšem v jádru vypráví hluboce lidský příběh. Oznámení o adaptaci každopádně doprovodilo zprávu, že studio čerstvě najalo režiséra animáku Nimona Nicka Bruna spolu s producentkou Julií Zackary jako klíčové posily pro svou animovanou divizi.

 

Kromě Stray pak studio chystá také nový animovaný film od režiséra Doby ledové Chrise Wedge a zároveň začalo vyvíjet nový snímek výše zmíněného Bruna. V budoucnu pak není vyloučeno, že se filmových adaptací dočkají i další herní projekty Annapurny jako What Remains of Edith Finch, Twelve Minutes nebo nový Journey.

Reklama

Související novinky

Nominace na Ceny Akademie zveřejněny

Nominace na Ceny Akademie zveřejněny

23.01.2024

V úterý 23. ledna 2024 byl v Samuel Goldwyn Theater v Beverly Hills z úst herců Jacka Quaida a Zazie Beetz oznámen kompletní výčet nominací pro nadcházející 96. ročník předávání cen americké Akademie… (více)

Pohádkový Scorsese?

Pohádkový Scorsese?

24.01.2010

Filmových projektů, u nichž se počítá s \"Martyho\" účastí, neustále přibývá. Nakonec to ale vypadá, že je smete ze stolu jistý Hugo Cabret. Pokud ano, Scorsese po mysteriózním thrilleru (který v… (více)

Hugo Cabret není Harry Potter

Hugo Cabret není Harry Potter

10.05.2008

Ačkoli to je to první, co vás napadne, když se dočtete o adaptaci dalšího dětského fantasy bestselleru o dvanáctiletém chlapci, který se připlete do věcí magických. Stačí ale dodat, že o režii se… (více)

Po Době ledové přijde Obleva

Po Době ledové přijde Obleva

24.10.2005

Studio Fox si prvním dílem Doby ledové přišlo na vcelku slušný peníz. Práce na jejím pokračování jsou v plném proudu, i když nad celým projektem bdí pouze polovina původní režisérské dvojice Carlos… (více)

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Další Smrtelné zlo je na cestě

Další Smrtelné zlo je na cestě

dnes

Legendární hororová série Evil Dead se po letech rozjíždí do vysokých otáček. Poté, co loňský počin Smrtelné zlo: Probuzení od Leeho Cronina zaznamenal v kinech velký divácký zájem a na světových… (více)

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

dnes

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

13. ročník cen Slnko v sieti ovládl Invalida

13. ročník cen Slnko v sieti ovládl Invalida

včera

V pátek 26. dubna 2024 se v bratislavské budově Slovenského rozhlasu uskutečnil 13. ročník předávání slovenských národních filmových cen Slnko v sieti, na nichž byly oceněny výrazné počiny a tvůrčí… (více)

Reklama

Reklama