foto

André Marcon

  • nar. 6.7.1948 (68 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 La main du mal (TV seriál)
Začít znovu
2015 Marguerite
2014 Pan Bezchybný
Tři srdce
2013 Crime d'État (TV film)
Gare du Nord
Kluci a Guillaume, ke stolu!
Velký závod
2012 Cosi je ve vzduchu
Nepoužitelní
Ve spěchu
2011 Goldman (TV film)
L'affaire Gordji (TV film)
Mort d'un président (TV film)
Pasteur, l'homme qui a vu (TV film)
2010 Carlos (TV film)
Très excellente et divertissante histoire de François Rabelais, La (TV film)
Vénitienne, La (TV film)
2009 Otec mých dětí
Rapt
36 pohledů z vrcholu Saint-Loup
2007 Epuration (TV film)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
2006 Cri, Le (TV seriál)
État de Grace, L' (TV seriál)
Obracečka not
Tygrova brigáda
2004 Nedělej to!
Oeil de l'autre, L'
Pourquoi (pas) le Brésil
2003 Baigneuses, Les
2002 Cesta
Kůže anděla
2001 Le pornographe
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
Sentimentální osudy
1999 Crèche, La (TV seriál)
La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Fin août, début septembre
Requiem
Une minute de silence
Zloděj života
1997 Capitaine au long cours
Entre terre et mer (TV seriál)
1995 Amour conjugal, L'
Gardien du feu, Le (TV film)
Haut bas fragile
1994 George Sand, une femme libre (TV film)
Jeanne la Pucelle II - Les prisons
Jeanne la Pucelle I - Les batailles
Personne ne m'aime
1993 Milujeme Matyldu?
1992 Secret de famille (TV seriál)
1991 Grande dune, La (TV film)
1990 L´ami Giono: Ennemonde (TV film)
1989 Zanzibar
1987 Je tue ŕ la campagne (TV film)
Plamen v mém srdci
1986 Nuit de Chine
1983 Itinéraire bis
1980 À vendre
Le Voyage en douce
1978 Mémoire commune
1977 Communion solennelle, La
Des enfants gâtés
Maison des autres, La (TV film)
Pourquoi pas!

TV pořady

2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace