foto

Christian Charmetant

  • nar. 22.3.1956 (61 let)
    Lyon, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dejte mi pokoj!
La trouvaille de Juliette (TV film)
2012 Torpédo
2011 Le piège afghan (TV film)
2009 Celle que j'aime
2008 Válka krásek
2006 Nos amis les parents (TV film)
Sois le meilleur (TV film)
2005 Une belle histoire
2004 Klára a já
La vache qui pleure
93, rue Lauriston (TV film)
2003 Bolondok éneke
2002 Marie Marmaille (TV film)
2001 Grande vie!, La
Gregoir Moulin proti lidskosti
Négrita Maud
Vol de la colombe, Le (TV film)
2000 Double vie de Jeanne, La (TV film)
Les Insaisissables
Libertin
Monde de Marty, Le
Prokletí ostrova Saint Pierre
Une femme neuve (TV film)
1999 Collègues, Les
N'oublie pas que tu m'aimes (TV film)
Premier jour de printemps
Trait d'union
Une journée de merde!
1998 Bimboland
Warning
1997 Les palmes de M. Schutz
Mauvaises affaires (TV film)
Tonka
Une femme très très très amoureuse
Un petit grain de folie (TV film)
1996 Des nouvelles du bon Dieu
Échappée belle (TV film)
Hommes, femmes, mode d'emploi
Chiens ne font pas des chats, Les (TV film)
Menteurs, Les
Une fille à papas (TV film)
1995 Le Combat des reines (TV film)
Zloděj a boxer
1994 Cognacq-Jay (TV film)
Voleur et la menteuse, Le
1993 Pétain
Svišti
Tout ça... pour ça!
Zoufale hledá rodinu (TV film)
1992 Odyssée bidon (TV film)
1990 Autrichienne, L'
1989 Mannequins d'osier, Les
Moitié-moitié
Orchestre rouge, L'
Un père et passe
1987 Beauf, Le
Pension, La
1986 Debutant
On a volé Charlie Spencer!
1985 Bâton rouge
1984 Frankenstein 90
1983 Operace Banzaj
1982 Que les gros salaires levent le doigt!!!
1979 Givrés, Les
Odvahu a nohy na ramena

TV seriály

2014 Résistance (TV seriál)
2010 Victoire Bonnot (TV seriál)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
La Cour des grands (TV seriál)
2007 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Où es-tu? (TV seriál)
2006 Laura: Rodinné prokletí (TV seriál)
2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)
Komisař Valence (TV seriál)
2002 Brigade des mineurs (TV seriál)
2001 Famille d'accueil (TV seriál)
Redoutables, Les (TV seriál)
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
Le lycée (TV seriál)
1999 Evamag (TV seriál)
La crim' (TV seriál)
1998 Chercheur d'héritiers (TV seriál)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)
1992 Puissance 4 (TV seriál)
1991 Bonjour la galère (TV seriál)
1990 Chillers (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
Studený pot (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
1982 De bien étranges affaires (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)

Dokumentární

2013 Lundi en histoires (TV seriál)

TV pořady

1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1993 Méprises multiples

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Méprises multiples

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace