foto

Christian Charmetant

  • nar. 22.3.1956 (60 let)
    Lyon, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Dejte mi pokoj!
La trouvaille de Juliette (TV film)
Résistance (TV seriál)
2012 Torpédo
2011 Le piège afghan (TV film)
2010 Victoire Bonnot (TV seriál)
2009 Celle que j'aime
Commissaire Magellan (TV seriál)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
La Cour des grands (TV seriál)
Válka krásek
2007 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Où es-tu? (TV seriál)
2006 Laura: Rodinné prokletí (TV seriál)
Nos amis les parents (TV film)
Sois le meilleur (TV film)
2005 Une belle histoire
2004 Klára a já
La vache qui pleure
93, rue Lauriston (TV film)
2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)
Bolondok éneke
Komisař Valence (TV seriál)
2002 Brigade des mineurs (TV seriál)
Marie Marmaille (TV film)
2001 Famille d'accueil (TV seriál)
Grande vie!, La
Gregoir Moulin proti lidskosti
Négrita Maud
Redoutables, Les (TV seriál)
Vol de la colombe, Le (TV film)
2000 Double vie de Jeanne, La (TV film)
Grand patron, Le (TV seriál)
Le lycée (TV seriál)
Les Insaisissables
Libertin
Monde de Marty, Le
Prokletí ostrova Saint Pierre
Une femme neuve (TV film)
1999 Collègues, Les
Evamag (TV seriál)
La crim' (TV seriál)
N'oublie pas que tu m'aimes (TV film)
Premier jour de printemps
Trait d'union
Une journée de merde!
1998 Bimboland
Chercheur d'héritiers (TV seriál)
Warning
1997 Mauvaises affaires (TV film)
Palmes de M. Schutz, Les
Tonka
Une femme très très très amoureuse
Un petit grain de folie (TV film)
1996 Combat des reines, Le (TV film)
Des nouvelles du bon Dieu
Échappée belle (TV film)
Hommes, femmes, mode d'emploi
Chiens ne font pas des chats, Les (TV film)
Menteurs, Les
Une fille à papas (TV film)
1995 Zloděj a boxer
1994 Cognacq-Jay (TV film)
Voleur et la menteuse, Le
1993 Pétain
Regards d'enfance (TV seriál)
Svišti
Tout ça... pour ça!
Zoufale hledá rodinu (TV film)
1992 Odyssée bidon (TV film)
Puissance 4 (TV seriál)
1991 Bonjour la galère (TV seriál)
1990 Autrichienne, L'
Chillers (TV seriál)
1989 Mannequins d'osier, Les
Moitié-moitié
Orchestre rouge, L'
Un père et passe
1988 Haute tension (TV seriál)
Studený pot (TV seriál)
1987 Beauf, Le
Pension, La
1986 Debutant
On a volé Charlie Spencer!
1985 Bâton rouge
1984 Frankenstein 90
Série noire (TV seriál)
1983 Operace Banzaj
1982 De bien étranges affaires (TV seriál)
Que les gros salaires levent le doigt!!!
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
Givrés, Les
Odvahu a nohy na ramena
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)

Dokumentární

2016 Lundi en histoires (TV seriál)

TV pořady

1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace