foto

Edoardo Costa

  • nar. 7.8.1967 (48 let)
    Varese, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Grand Street
NON-STOP
Panzehir
2011 Down the Shore
2010 Black Tulip, The
2007 Smrtonosná past 4.0
2006 Notte prima degli esami
2005 Cielo può attendere, Il
Ricomincio da me (TV seriál)
2001 Angelo il custode (TV seriál)
Hollow
2000 Distretto di polizia (TV seriál)
Valeria medico legale (TV seriál)
1999 Anni '60 (TV seriál)
Finalmente soli (TV seriál)
Millennium Man (TV film)
Vivere (TV seriál)
1998 Donna per amico, Una (TV seriál)
Medico in famiglia, Un (TV seriál)
1996 Posto al sole, Un (TV seriál)
1988 Lidská chyba
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace