Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Většinu svých všedních pracovních dnů tráví Bill Marks tím, že prostě jen sedí v letadle a dává pozor. Jako „vzdušný šerif" je zodpovědný za bezpečnost cestujících v letadle, a už ho to dávno nebaví. Nesnáší létání a všechny s tím spojené otravné fronty a čekání. Jenže tentokrát je všechno jinak. Neviditelný terorista ho během letu začne bombardovat esemeskami, v nichž požaduje, aby vláda na jeho tajný účet zaslala 150 milionů dolarů. Jinak každý dvacet minut někoho v letadle zabije. A v tichosti svá slova doloží činem: vzápětí je v letadle nalezena první mrtvola. Stejně jako divák, i Liam Neeson alias agent Bill Marks se snaží přijít na to, jak neznámý terorista dokáže zabíjet lidi v letadle, aniž by si kdokoli čehokoli všiml. A zatímco agent rozjede mrazivý závod s časem, vyjde najevo, že padouchův účet je vedený právě na jeho vlastní jméno. Je snad on sám tím vyděračem a únoscem letadla? Anebo je znovu všechno jinak? A tím nejsou překvapivé dějové zvraty filmu zdaleka vyčerpány... (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer

Recenze (944)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $92,168,600Tržby Celosvetovo $222,809,600Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,701,822Tržby za predaj DVD v USA $11,339,400║ Jaume Collet-Serra a jeho ďalšia poctivá réžia, plná napätia, decentnej akcie, zauzleného príbehu a Liam Neeson v akčnom žánri fakt valí /90%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dvojce Collet-Serra a Neeson mi velmi sedí. Tohle je thriller jako víno, který od začátku našlápne na plyn a řítí se kupředu tempem zběsilým a nezastavitelným. Film obsahuje pár zvratů, překvapení, objeví se zde quantum slušných nápadů a finále je jak technicky, tak vizuálně dech beroucí. Můj oblíbený herec opět nezklamal. Čistá napínavá zábava! 80% ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Působivá klaustrofobická schíza. Jak paranoidní pocity při sledování filmu úplně nemusím, tady mi to sedlo jako prdel na hrnec a bavila jsem se. Výborná Julianne Moore, Lady Mary (teda, Michelle Dockery) a samozřejmě Liam Neeson, "netradičně" v roli utrápeného otce. Většina si tu stěžuje na konec, já jej naopak uvítala - konečně si moje nervy mohly trochu odpočinout. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

NON-STOP nie je non stop akčný, ale napínavý naozaj je. Dobrú polovicu filmu sa úspešne darí mútiť divákovi hlavu. Až po dvoch tretinách vieme o čo ide a paradoxne po zistení identity a nedôveryhodnej motivácie záparákov to s hodnotením filmu trochu otrasie. Akčný záver však opäť potvrdil kvalitu. L. Neeson bez ohľadu na vek pôsobí ako pravý agent, pravý lámač kostí. Herecky je rovnako zdatný a tu našťastie má čo hrať. Tajné sms-ky a pátranie po tajnom odosielateľovi sú najnapínavejšími momentami a komorné, stiesnené priestory lietadla dotvárajú miestami skutočne napínavú atmosféru. Neesonovi úsmev veľmi nepristane. Nahnevaný ksicht a lámanie kostí mu idú podstatne lepšie. Takéto thrillery vždy môžem. 80%. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Takové pozdvižení by na palubě nezpůsobil ani Pan Tau s bednou plnou hadů. Krom toho, že ten bílý Wesley Snipes s prsty tlustými jak liberecké párky nezvykle rychle píše na mobilu, tak neustálé máchá před cestujícími pistolí, šikanuje je obstrukcemi, vodí muže arabského vzevření do kokpitu a až příliš často vyslovuje slovo „bomba“. S tímto leteckým šerifem zkrátka nelze nepropadnout panice.. Neesonovi alkoholem nasáklí tvrďáci už sice vykazují jisté známky repetitivnosti, ale proč volat Mayday či Svatodušní svátky, když divák o překot dumá, kdo má v tom komplotu namočené prsty (prsy) a chvílemi je to napínavější, než Připoutejte se, prosím! Jen škoda, že klišoidním závěrem zapnul Serra režim autopilota a vrátil se na dobře známé letiště.. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (35)

  • Na začiatku filmu, keď Bill Marks (Liam Neeson) navštívi kokpit, môžete vidieť, že v kokpite sú páky na ovládanie štyroch motorov. Na záberoch, kde je lietadlo zobrazené zvonku, je však vidieť, že má len dva motory. (Arsenal83)
  • Letadlo, ve kterém se odehrává děj filmu, bylo během natáčení zaparkováno na letišti JFK v New Yorku. (Terva)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 50 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Star Wars chtějí oscarovou posilu

Star Wars chtějí oscarovou posilu

16.03.2014

Výběr herců pro příští výlet do předaleké galaxie je náramně komplikovaný. Zatím jím úspěšně prošel jen Adam Driver (J. Edgar, Lincoln), který si zahraje zatím nespecifikovaného záporáka. Jinak se… (více)

Reklama

Reklama