foto

Seon-mi Song

  • nar. 13.9.1976 (40 let)
    Pusan, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sama v noci na břehu moře
2011 Den, kdy přijíždí
2006 Haebyeonui yeoin
2004 Laieo
Mokponeun hanggooda
2003 Eunjangdo
Kookhwakkot hyanggi
Round 1
2002 Dodookmatgo motsala
2001 Doosabooilchae
1998 Misulgwan yeop dongmulwon

TV seriály

2017 Dolaon bokdanji (TV seriál)
2016 Gieok (TV seriál)
2013 Geunyeodeului wanbyukhan haroo (TV seriál)
Goongjoongjanhoksa - Ggotdeului jeonjaeng (TV seriál)
Miseukoria (TV seriál)
2012 Goldeuntaim (TV seriál)
Cheongdamdong aeliseu (TV seriál)
2011 Ojakgyo hyungjedeul (TV seriál)
2010 민들레 가족 (TV seriál)
Gaeineui chwihyang (TV seriál)
2009 녹색마차 (TV seriál)
2007 Hayeon keotap (TV seriál)
2004 Bumonim jeonsangseo (TV seriál)
2002 Geochimeopsneun sarang (TV seriál)
2000 Bulkkot (TV seriál)
1999 Leobeuseutori (TV seriál)
1997 Model (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace