foto

Ayisha Issa

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 12 opic (TV seriál)
Lullaby (S02E08)
Bodies of Water (S02E05)
Primary (S02E02)
2014 Doupě
2013 Betty and Coretta (TV film)
Mrtví a neklidní
2012 Unité 9 (TV seriál)
2011 Válka Bohů
30 Vies (TV seriál)
2010 Appât, L'
2006 Cheech

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace