foto

Ayisha Issa

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Doupě
2013 Betty and Coretta (TV film)
Mrtví a neklidní
2011 Válka Bohů
2010 The Bait
2006 Cheech

TV seriály

2016 12 opic (TV seriál)
Ukolébavka (S02E08)
Rodinné sídlo (S02E05)
Poslání (S02E02)
2012 Unité 9 (TV seriál)
2011 30 Vies (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace