foto

Antti Virmavirta

  • nar. 7.3.1959 (58 let)
    Harjavalta, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ikitie
Toivon tuolla puolen
2016 Důl
Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu!
2014 Uprchlík na malinové loďce
2012 Index lásky
Ja saapuu oikea yö
Vares - Pimeyden tango
2011 Odpadkový princ
2009 Dům košaté lásky
Ralliraita 1
Toinen jalka haudasta
2008 Päätalo
8 päivää ensi-iltaan
2003 Mosku - lajinsa viimeinen
Nousukausi
Perly a svině
2002 Heinähattu ja Vilttitossu
2001 Aita (TV film)
2000 Don't Push the River (TV film)
Pako punaisten päämajasta (TV film)
1998 Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies
Tommy a přítel z divočiny
1996 Tie naisen sydämeen
1995 Avaruuden musta kivi
Kotiruokaa (studentský film)
Potti (TV film)
1993 Akvariekärlek
Harjunpää ja kiusantekijät
Uuno Turhapuron poika
1991 Kuolleita unelmia (TV film)
Uuno Turhapuro, herra Helsingin herra
1990 Rampe & Naukkis - Kaikkien aikojen superpari
1987 Kystä kyllä - joululahja (TV film)
Lain ulkopuolella
1986 Kaikkien hampaissa (TV film)
Kuutamoprinssi (TV film)
1985 Kaivatut (studentský film)
Oven ulkopuolella (TV film)

TV seriály

2017 Presidentti (TV seriál)
Itsenäisyyspäivä (E12)
Kansakunnan etu (E11)
Helsinki Summit (E10)
další epizody (12)
2016 Ex-Onnelliset (TV seriál)
Muotoseikkoja (E12)
Liitoskipuja (E11)
AAA-kuppi (E10)
další epizody (9)
2015 Koukussa (TV seriál)
2014 Brändärit (TV seriál)
Lammaskuiskaaja (E06)
Ihan sama (TV seriál)
Tuhlaajapojan paluu (E06)
Olet ajatustesi näköinen (E05)
Meidän joukkue (E04)
další epizody (5)
Kiiltokuvia (TV seriál)
Mitä jäljelle jää (E09)
Väkevä kuin kuolema (E08)
Lähtölaukauksia (E05)
další epizody (7)
2013 Sata lasissa (TV seriál)
Nyt pannaan haiseen (E02)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Maailmanparantaja (TV seriál)
Virta (TV seriál)
Kiinatar 2/2 (E12)
Kiinatar 1/2 (E11)
Velka 2/2 (E10)
další epizody (12)
2010 Kallio (TV seriál)
Oman elämänsä sankari (E08)
2008 Suojelijat (TV seriál)
Ylikävely (TV seriál)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
2005 Firma (TV seriál)
2003 Remontti (TV seriál)
Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
Postimiehen varjo (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Pulkkinen (TV seriál)
1998 Lääkärit tulessa (TV seriál)
Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
1997 Kovaa maata (TV seriál)
Ratkaisut (S02E01)
1996 Pimeän hehku (TV seriál)
Sergein totuus (TV seriál)
Uuno Turhapuro (TV seriál)
1995 Kovaa maata (TV seriál)
Vaikeat valinnat (S01E12)
Tilinteko (S01E10)
Samppanjaa ja vaahtokarkkeja (TV seriál)
1994 Kovaa maata (TV seriál)
Riku katoaa (S01E08)
Tastula iskee (S01E07)
Tomaatin taimen (S01E05)
další epizody (4)
1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
1988 Poliisijuttu (TV seriál)
Rakkaat sisaret (TV seriál)
1986 Fakta homma (TV seriál)
1985 Musta tuntuu (TV seriál)
Ramppikuume (TV seriál)

Dokumentární

2015 Ompelijatar
2011 Jäämarssi - vyp.
1994 Turkan lapset (TV film)

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace