Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na staveništi se najde pohřbené tělo ženy a vyšetřování se ujímá ostřílená policistka Sofia Karppiová s novým parťákem. Vypadá to, že už mají podezřelého. (Netflix)

Recenze (3)

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufám, že se v dalších dílech ukáže můj první dojem přiliš přísným a zbrklým, ale soudě dle pilotní epizody jde o zcela průměrnou, televizní detektivku, jakých jsou stovky. Až a pokud si najdu cestu k postavám, možná změním názor. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tu všetko, čo očakávame od pilotu detektívneho severského seriálu. Krátko po začiatku nález mŕtvoly, kde hneď niekoľko vecí nesedí, zdanlivo nesúrodú dvojicu vyšetrovateľov, expozície ďalších postáv a aj nejaké to klišé, ako keď sa manžel zavraždenej snaží vziať spravodlivosť do vlastných rúk, pričom rozumnejšie by bolo zavolať políciu. Nesmie chýbať ani predstavenie rodiny jedného z vyšetrovateľov. No a zmestí sa sem aj krátka akcia a atmosféra musí byť poriadne hutná a chladná. Všetci sa samozrejme tvária ako pred samovraždou. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl mě zaujal, jsem zvědavá, co bude dál. Ale mám pocit, že je to v něčem divný, akorát to neumím pojmenovat. Atmosféra tam je (i když kolísavá), hlavní dvojka detektivů mi není sympatická (a to že jsou oba jak modelové z časopisu mi taky nesedí). Tak uvidíme, co bude dál. Btw: Ti dva bílí primerosové, co vykopávali mrtvolu, měli jaký význam, když tam mezi ně pak vlítla Sofia s rozevlátým hárem? 3,5* ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama