foto

Ara Celi

  • nar. 31.5.1974 (42 let)
    El Paso, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ara Celi je americká herečka působící v americkém filmu a televizi a je pravděpodobně nejvíce známá díky roli Ampaty Gutierrez z druhé série BUFFY, PŘEMOŽITELKA UPÍRŮ.

Ara se narodila jako Araceli Valdez v Texasu, a má 5 sourozenců. Navštěvovala střední školu JM Hanks, promovala v roce 1992. Na střední škole i na univerzitě vystupovala ve školních hrách. V 18-ti letech se přestěhovala do Mexika, po třech měsících se rozhodla přestěhovat do Los Angeles, kde si zahrála jako host v seriálu SAVED BY THE BELL: THE COLLEGE YEARS. Jako host se objevila ve více seriálech. Z filmových rolí jí pak můžeme vidět ve filmech AMERICKÁ KRÁSA nebo MACHETE.

V roce 2000 se provdala za finančního poradce Roberta Godinese a o šest let později se přestěhovali do Texas Hill blízko San Antonia, aby zde založili rodinu. Což se jim nakonec podařilo – mají spolu dvě děti, chlapce a holčičku. Celi je mluvčí pro místního automobilového prodejce.

Veronika "wertcha" Fojtikova

Herecká filmografie

Filmy

2010 Machete
2003 Božský Bruce
2000 Go Fish
1999 Americká krása
Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera
1998 Looking for Lola

TV seriály

2016 Queen of the South (TV seriál)
Punto Sin Retorno (S01E11)
Estrategia de Entrada (S01E03)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Te amaré en silencio (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
1993 Saved by the Bell: The College Years (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace