foto

Hi Ching

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 One Child (TV seriál)
2010 Spirit Warriors (TV seriál)
2003 Křivák (TV film)
New Tricks (TV seriál)
New Tricks (TV film)
2002 MI5 (TV seriál)
1998 Roger Roger (TV seriál)
1996 Fragile Heart, The (TV film)
Vražedná dohoda (TV film)
1995 Thief Takers (TV seriál)
1992 Vetřelec ³
1991 Tatort - Die chinesische Methode (TV film)
1990 Hercule Poirot (TV seriál)
Ztracený důl (S02E03)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 And There's More (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Widows 2 (TV seriál)
1984 Charlie (TV seriál)
1981 Chinese Detective, The (TV seriál)
1979 Terry and June (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2007 Great Wall of China, The (TV film)
Svět za 50 let (TV seriál)
2006 First Emperor, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace