foto

Patricia Legrand

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Příběh Marie
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
2000 Argaï: La prophétie (TV seriál)
1999 Redwall (TV seriál)
Sonic Underground (TV seriál)
1995 Années fac, Les (TV seriál)
Charlotte dite 'Charlie' (TV film)
1990 Tintinova dobrodružství (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace