foto

Dustin Semmelrogge

  • nar. 23.6.1980 (35 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Malý dráček
2012 Der Blender (TV film)
Savage Love
2011 Spezialeinsatz (TV seriál)
2008 U-900
112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
2007 Lutter (TV seriál)
Vollgas! (TV film)
2006 Na čem záleží (TV seriál)
Null Zwo Drei Eins (studentský film)
2004 Erbsen auf halb 6
2003 Klasse von '99 - Schule war gestern, Leben ist jetzt, Die
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Auf Herz und Nieren
Girl
Ist gut jetzt
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

TV pořady

2005 Das perfekte Promi-Dinner (TV pořad)
2004 Ich bin ein Star, holt mich hier raus! (TV pořad)
2003 Maischberger (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace