foto

Masaši Fudžimoto

  • nar. 5.10.1963 (52 let)
    Hirošima, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Les sebevrahů
2015 Legacy
2014 Everly
2013 Rivalové
47 róninů
2012 Gambit
2008 Beehive (TV seriál)
2007 Romanovo impérium (TV seriál)
2004 Iris
Luminal
2003 Banzai (TV seriál)

Dokumentární

2013 Nacistické megastavby (TV seriál)
2005 Worlds Most Extreme TV, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace