foto

Tassadit Mandi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Asphalte
Dheepan
2013 Détectives (TV seriál)
Harissa mon amour
Chérif (TV seriál)
Les Invincibles
2010 Nejvyšší patro, levé křídlo
2009 Le Siffleur
2008 Aïcha (TV seriál)
Fortunes (TV film)
2007 La Commune (TV seriál)
2006 Azur a Asmar
2005 Arbre et l'oiseau, L' (TV film)
Backstage
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Faites comme chez vous (TV seriál)
Návrat
Permis d'aimer (TV film)
2004 Haute coiffure (TV film)
2003 Tvoje ruce na mé půlce
2002 Život mě zabíjí
2001 Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1996 Povolání: Učitel
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Krize

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace