foto

Leon Ullrich

  • nar. 18.7.1983 (32 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Tatort - Auf einen Schlag (TV film)
2015 Eichwald, MdB (TV seriál)
Už je tady zas
2014 Stromberg - Der Film
2012 Lösegeld (TV film)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Lou Andreas-Salomé

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace