foto

Alan Stanford

  • nar. 1949
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Uuups! Noe zdrhnul…
2005 Lassie
2001 American, The (TV film)
Waiting for Godot
2000 St. Patrick: The Irish Legend (TV film)
1999 Farma zvířat (TV film)
Tajný román (TV film)
1996 Michael Collins
Moll Flandersová
35 Aside
1995 Hanging Gale, The (TV seriál)
Únos (TV film)
1993 Fatal Inheritance
1988 Taffin
1983 Glenroe (TV seriál)
Rita
1978 Law and Order (TV seriál)

Dokumentární

2004 Happy Birthday Oscar Wilde (TV film)
2003 Check the Gate: Putting Beckett on Film

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace