foto

Silas Cooper

  • nar. 1960
    Abbeville, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sázka na nejistotu
2011 Colombiana
Green Lantern
2009 Přijímačky (TV film)
2003 Návrat do netopýří jeskyně: Adam a Burt po třiceti letech (TV film)
1997 Snake Skin Jacket
1996 Schizopolis
1993 Dům plný tajemství (TV film)

TV seriály

2014 Temný případ (TV seriál)
Kdo chce kam (S01E04)
2010 Treme (TV seriál)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace