Reklama

Reklama

JAG

(seriál)
  • USA JAG (více)
Krimi / Drama / Akční / Mysteriózní
USA, (1995–2005), 174 h 17 min (Minutáž: 44–93 min)

Režie:

Bradford May, Tony Wharmby, Alan J. Levi, Jeannot Szwarc (více)

Hrají:

David James Elliott, Catherine Bell, Patrick Labyorteaux, John M. Jackson, Scott Lawrence, Zoe McLellan, Tracey Needham, Karri Turner, Chuck Carrington (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(226)

Obsahy(1)

Major Rabb (David James Elliot) a jeho kolegové z vojenské prokuratury vyšetřují případy na palubách lodí, vojenských ponorek i letadel. (oficiální text distributora)

Recenze (279)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Bohužel tyhle námořnické filmy či i serál - no to mi nix extra neříká. Přijde mi to chvílema i jako nuda. Přesto tenhle seriál je podle mě dobře zvládnut, má skvělého hlavního představitele, který zaujme. Některé případy mají dobrý námět, ale já seriál přesto bohužel beru do pouhého podprůměru. Takže ho hodnotím na 37% = ** ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Prezident USA prostřednictvím kongresu tímto slavnostně povyšuje JAG na pět hvězdiček do hodnosti Admirála flotily za celosvětový přínos stran vhledu do světa amerických ozbrojených sil, především pak námořnictva a námořní pěchoty. Tato hodnost, byť vyhrazena jen pro čas války a jen výjimečným seriálům, jako kupř. Friends nebo Simpsons, je seriálu JAG udělena za naprostou jedinečnost co se svého zaměření týče, stejně jako za nadstandardní kvalitu zpracování, vynikající herecké obsazení a saxofonová sóla prezidenta Clintona. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Mými očky viděno několik dílů, takže si hodnocení mohu dovolit. Bohužel, ale nebude moc dobré. Tento seriál nemá co nabídnout. Pro maniaky do letadel možná ano, ale co ostatní? Ti se musí nudit. Hodnocení zde na CSFD je velmi rozporuplné. Výkony některých představitelů jsou rozhodně za očekáváním. Čekal jsem více. Prostředí s letadly vypadá dobře, ale to je to jediné co mohu pochválit. Tento seriál prostě patří k méně povedeným. Hodnocení je z mého pohledu podrpůměrné. ()

Pedro Morales 

všechny recenze uživatele

Jako malej kluk jsem to zbožňoval. Mělo to chlápky v perfetních uniformách, stíhačky, akci, frajera hlavního hrdinu a jeho sexy kolegyni. Pak jsem to viděl po hodně letech a musel jsem zoufat nad mnohdy stupidním a nenápaditým scénářem, jalovými dialogy a občas neúnosnou mírou patosu. A to nemluvím o dílech, kde se řeší vzájemný vztahy nebo Rabb pátrá po osudu svýho taťky. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Do té doby než se to zvrhlo v nechtěnou frašku - americký poručík lítá po celém Rusku a hledá svého otce, který byl sestřelen před cca 20 lety - bylo to aspoň koukatelné. Náborovost celého seriálu ani tak nevadila. Už jenom kvůli té znělce by se na ten seriál nemělo zapomínat, však na zbytek každého dílu klidně zapomenout můžete. ()

Galerie (561)

Zajímavosti (44)

  • Když se Tony, Gibbs a Abby baví o důkazech, zazní název baru „Benzinger“. Tony se zeptá, jestli se nejedná o kouzlo. Má na mysli kouzlo Brisingr z fantasy série „Odkaz Dračích jezdců“. (Karlosik_4)
  • V jednej scéne má námorný nadporučík Mic Brumby (Trevor Goddard) výložky, ktoré prislúchajú hodnosti komandéra. (koba)
  • JAG (zkratka pro Judge Advocate General - úřad vojenské prokuratury) je skupina důstojníků, kteří jako právníci vyšetřují, žalují i obhajují ty, kteří jsou v armádě obviněni ze zločinu, včetně vraždy, velezrady a terorismu. (artuš)

Související novinky

Zemřel herec Dean Stockwell

Zemřel herec Dean Stockwell

09.11.2021

Ve věku 85 zemřel americký herec a držitel dvou Zlatých glóbů, Dean Stockwell. Jeho kariéra k dnešnímu dni čítá přes dvě sta filmových a televizních rolí. Tvůrce nominovaný na Oscara svou hvězdnou… (více)

Reklama

Reklama