foto

Frank Plasberg

  • nar. 18.5.1957 (59 let)
    Remscheid, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Už je tady zas
2012 Ochránce
2009 Bleib bei mir (TV film)
2000 Princezna a bojovník

TV pořady

2015 Paarduell - Wer schlägt Gesthuysen & Plasberg? (TV pořad)
2008 Plasberg persönlich (TV pořad)
2007 Schmidt & Pocher (TV pořad) - a.z.
2006 Frag doch mal die Maus (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
Wer wird Millionär? (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 III nach neun (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace