foto

Frank Plasberg

  • nar. 18.5.1957 (59 let)
    Remscheid, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Už je tady zas
2012 Ochránce
2009 Bleib bei mir (TV film)
2000 Princezna a bojovník

TV pořady

2007 Schmidt & Pocher (TV pořad) - a.z.
2006 Frag doch mal die Maus (TV pořad)
1999 Wer wird Millionär? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace