foto

Karel Slach

  • nar. 17.12.1940 (75 let)
    Tábor, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

2008 Rómsky holokaust
2003 Hotovo! Konec. (divadelní záznam)
Komediograf (TV seriál)
1995 Po letech (TV film)
1991 Případy pana Janíka (TV film)
1964 Třináct minut (studentský film)
1963 Alcron (studentský film)

Dokumentární

2015 Zvláštní znamení touha (TV seriál)
2014 Cesta lesem
2012 Arcibiskup s lidskou tváří (TV film)
Pupek nebe
2011 Krvavý potlach na severu
Pašie v Európe
Tmář a jeho rod aneb Slzavé údolí pyramid
Zelení aneb příběhy ze stranického života (studentský film)
2010 Piškanderdulá (TV film)
2009 Náš první hospodář (TV film)
2007 Klubáci a školáci (TV film)
2006 Pašije na provázku (TV film)
Záviš - kníže pornofolku pod vlivem Griffithovy Intolerance a Tatiho Prázdnin pana Hulota aneb Vznik a zánik Československa (1918 - 1992)
2005 Kamenolom boží
2004 Hrnec smíchu (TV film)
Václav Bělohradský: Nikdo neposlouchá (TV film)
2002 Kdo bude hlídat hlídače aneb Klíč k chaloupce strýčka Toma
...to jsou těžké vzpomínky (TV film)
2000 Bohemia docta aneb Labyrint světa a lusthauz srdce
1998 Básně Ivana Wernische (TV film)
Jeden rok (TV film)
1997 Cenu má pouze cesta (TV film)
Ó, ty černý ptáčku (TV film)
Zblízka (TV seriál)
Zviditelnění
1996 Co dělat?
Hlášení o pohybu (TV film)
Proměny mimů (TV film)
Svět bez hranic (TV seriál)
1995 Svatbičky pro Češi ztracený (TV film)
1993 Veselý malíř vážně (TV film)
Výchovná dramatika nepočujúcích
1992 Nový Hyperion aneb Volnost, rovnost, bratrství
Turba ergo teatro (TV film)
Zlomok času
1975 František Palacký vzpomíná
1970 Robotník X
1969 Šibenica
1965 Artisti
Učenie (studentský film)

TV pořady

2010 Na hranici tradic (TV pořad)
2005 Kosmopolis (TV pořad)
2003 Ilustrované fejetony Ludvíka Vaculíka (TV pořad)
2000 Cesty víry (TV pořad)
Katovna (TV pořad)
Velký vůz (TV pořad)
1999 Děti okamžiku (TV pořad)
1996 Americké obrázky (TV pořad)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2011 Krvavý potlach na severu
2010 Piškanderdulá (TV film)
2007 Klubáci a školáci (TV film)
1997 Cenu má pouze cesta (TV film)
Zblízka (TV seriál)
1996 Hlášení o pohybu (TV film)
Svět bez hranic (TV seriál)
1995 Svatbičky pro Češi ztracený (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2007 Klubáci a školáci (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

1992 Turba ergo teatro (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace