foto

Itay Tiran

  • nar. 23.3.1980 (37 let)
    Petach Tikwa, Izrael
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Der Tel-Aviv-Krimi: Shiv'a (TV film)
Der Tel-Aviv-Krimi: Tod in Berlin (TV film)
2015 Démon
Zamyšlení
2014 Zinuk BaAlia
2013 Běž, chlapče, běž
2012 Mrtví a živí
Věčná smolařka
2009 Libanon
2007 Beaufort
Ha-Hov
2006 Forgiveness

TV seriály

2010 The Promise (TV seriál)
2007 Ex Ha-Mitologi, Ha- (TV seriál)
2003 Franco Ve'Spector (TV seriál)
2000 Ha-Burganim (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace