foto

Tomáš Luňák

  • nar. 30.8.1974 (42 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se 30. srpna 1974. Studoval animovaný film na filmové škole ve Zlíně a na pražské FAMU. Jeho krátký film AKROBAT byl uveden na mezinárodních festivalech. Režíroval hudební videoklipy pro skupiny The Ecstasy Of Saint Theresa, Priessnitz a Here. Mnoho zkušeností získal i na stáži na Universitat Pompeu Fabra v Barceloně. Film ALOIS NEBEL je jeho celovečením debutem.

Karel "wacheksite" Gul

Režijní filmografie

2011 Alois Nebel
2000 Akrobat (studentský film)

Dokumentární

2014 Český design 2013 (TV film)

TV pořady

2016 Ceny Czech Grand Design za rok 2015 (TV pořad)
2015 Ceny Czech Grand Design 2014 (TV pořad)

Hudební videoklipy

2001 Priessnitz - V samotách (EOST mix) (hudební videoklip)

Herecká filmografie

TV pořady

2015 Ceny české filmové kritiky 2014 (TV pořad)
2012 Ceny Anděl 2011 (TV pořad)
Evropské filmové ceny 2012 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace