foto

Jitka Obzinová

  • nar. 1964
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Moderátorka a hlasatelka Jitka Obzinová se narodila v roce 1964. Vystudovala gymnázium a začala pracovat na poště. Po roce 1989 nastoupila do Československého rozhlasu a po té i do České televize, kde působila jako válečná zpravodajka a moderovala  zpravodajský pořad 21. Od roku 1996 pracovala v televizi Nova jako moderátorka Televizních novin.  Později vedla diskusní pořad Sedmička, Zálety a Gilotina. V roce 2003 se stala ředitelkou výroby a techniky slovenské televize  JOJ. V roce 2007 nastoupila do Českého rozhlasu, kde vedla domácí redakci Radiožurnálu a nakonec přesídlila do TV Prima. Je dvakrát rozvedená, má syna Františka.

Suit "Paity" Up! As long as I've got m

Herecká filmografie

2002 Rok ďábla

Dokumentární

2000 Tam, kde sídlí hvězdy (TV film)

TV pořady

2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2002 Zálety (TV pořad)
1999 Čtveráci (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
SILVESTR 1998 (TV pořad)
1996 Gilotina (TV pořad)
1994 Český bodyguard (TV pořad)
Televizní noviny (TV pořad)
„21“ (TV pořad)
7 čili sedm dní (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace