foto

Juha Veijonen

  • nar. 29.8.1959 (56 let)
    Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2012 Niko 2
2011 Elma & Liisa
Moska (TV seriál)
2010 Ministerin tytär (TV seriál)
Mökki (TV seriál)
2009 Rööperi
2008 Älä unta nää (TV film)
Kummeli Alivuokralainen
Sobík Niko
Tukka Auki (TV seriál)
Ylikävely (TV seriál)
2007 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Taivaan tulet (TV seriál)
V2 - Jäätynyt enkeli
2006 Král telenovely
Matti
Mogadishu Avenue
Mrazivé město
2004 Láska je láska
Rikas mies (TV seriál)
Vares - Yksityisetsivä
2003 Kumman kaa (TV seriál)
Nousukausi
Pahat Pojat
Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
Tuulikaappimaa (TV film)
Vintiöt - Ten years after (TV seriál)
2002 Jurismia! (TV seriál)
2001 Ampiaispaini
Musta sukka (TV seriál)
2000 Autobus sebevrahů
Ei kaikki miehet petä
Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
Ilmalaiva Finlandia (TV film)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Lomalla
Mustan kissan kuja (TV seriál)
Susi rajalla (TV seriál)
1999 Häjyt
Jatkoaika (TV seriál)
Muodollisesti pätevä (TV seriál)
Ratikka-Raimo (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
Talossa on Saatana (TV film)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
Liian paksu perhoseksi (TV film)
Tähtitehdas (TV seriál)
1997 Nitrokabinetti (TV seriál)
Viisi tytärtäni (TV film)
1996 Sepelimurskaamon kauniin Jolantan ihmeellinen elämä
Tie naisen sydämeen
1995 Herkku & Partanen (TV seriál)
Kotikatu (TV seriál)
Ottaako sydämestä? (TV seriál)
Samppanjaa ja vaahtokarkkeja (TV seriál)
1994 Blondi tuli taloon (TV seriál)
Esa ja Vesa - auringonlaskun ratsastajat
Let's Play Zeus (TV film)
Marja (TV film)
Napaseutu (TV seriál)
1993 Harjunpää ja kiusantekijät
Hobitit (TV seriál)
Ristilukki
Romanovin kivet
1992 Kauhun millimetrit
1991 Hynttyyt yhteen (TV seriál)
1990 Kiljusen herrasväen uudet seikkailut
Olinkin jo lähdössä (TV film)
Sanansaattaja

Dokumentární

2006 Se on Matti - dokumentti elokuvan teosta (TV film)
2003 Elämysmatka Nousukauteen
1999 Näin tehtiin Häjyt (TV film)

TV pořady

2011 Korkojen kera (TV pořad)
2010 Neljän tähden illallinen (TV pořad)
2009 Ne Salmiset (TV pořad)
2008 Hymy Pyllyyn! (TV pořad)
Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Liemessä (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
2001 Kuutamolla (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1998 Maailman pisin talk show (TV pořad)
1996 Trabant express (TV pořad)
1995 Rillumarei ja reipastamenoa (TV pořad)
1994 Vintiöt (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1995 Rillumarei ja reipastamenoa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace