foto

Juha Veijonen

  • nar. 29.8.1959 (57 let)
    Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Niko 2
2011 Elma & Liisa
2009 Rööperi
2008 Älä unta nää (TV film)
Kummeli Alivuokralainen
Sobík Niko
2007 V2 - Jäätynyt enkeli
2006 Král telenovely
Matti
Mogadishu Avenue
Mrazivé město
2004 Láska je láska
Vares - Yksityisetsivä
2003 Nousukausi
Pahat Pojat
Tuulikaappimaa (TV film)
2001 Ampiaispaini
2000 Autobus sebevrahů
Ei kaikki miehet petä
Ilmalaiva Finlandia (TV film)
Lomalla
1999 Häjyt
Talossa on Saatana (TV film)
1998 Liian paksu perhoseksi (TV film)
1997 Viisi tytärtäni (TV film)
1996 Sepelimurskaamon kauniin Jolantan ihmeellinen elämä
Tie naisen sydämeen
1994 Esa ja Vesa - auringonlaskun ratsastajat
Let's Play Zeus (TV film)
Marja (TV film)
1993 Harjunpää ja kiusantekijät
Ristilukki
Romanovin kivet
1992 Kauhun millimetrit
1990 Kiljusen herrasväen uudet seikkailut
Olinkin jo lähdössä (TV film)
Sanansaattaja

TV seriály

2011 Moska (TV seriál)
Iskä laulaa taas nokipoikaa (E08)
Mun sananvapaus on isompi kuin sun sananvapaus (E07)
Kutemajärven skuuppikäsi on halvaantunut (E06)
další epizody (8)
2010 Ministerin tytär (TV seriál)
Mökki (TV seriál)
2008 Tukka Auki (TV seriál)
Ylikävely (TV seriál)
2007 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Taivaan tulet (TV seriál)
2004 Rikas mies (TV seriál)
2003 Kumman kaa (TV seriál)
Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
Vintiöt - Ten years after (TV seriál)
2002 Jurismia! (TV seriál)
2001 Musta sukka (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Mustan kissan kuja (TV seriál)
Susi rajalla (TV seriál)
1999 Jatkoaika (TV seriál)
Muodollisesti pätevä (TV seriál)
Ratikka-Raimo (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
Tähtitehdas (TV seriál)
1997 Nitrokabinetti (TV seriál)
1995 Herkku & Partanen (TV seriál)
Kotikatu (TV seriál)
Ottaako sydämestä? (TV seriál)
Samppanjaa ja vaahtokarkkeja (TV seriál)
1994 Blondi tuli taloon (TV seriál)
Napaseutu (TV seriál)
1993 Hobitit (TV seriál)
1991 Hynttyyt yhteen (TV seriál)

Dokumentární

2006 Se on Matti - dokumentti elokuvan teosta (TV film)
2003 Elämysmatka Nousukauteen
1999 Näin tehtiin Häjyt (TV film)

TV pořady

2011 Korkojen kera (TV pořad)
2010 Neljän tähden illallinen (TV pořad)
2009 Ne Salmiset (TV pořad)
2008 Hymy Pyllyyn! (TV pořad)
Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Liemessä (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
2001 Kuutamolla (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1998 Maailman pisin talk show (TV pořad)
1996 Trabant express (TV pořad)
1995 Rillumarei ja reipastamenoa (TV pořad)
1994 Vintiöt (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1995 Rillumarei ja reipastamenoa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace