foto

Peter Nádasdi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudoval herectví na Vysoké škole múzických umění v Bratislavě pod vedením profesorů Martina Huby a Emílie Vášáryové. Účinkoval v divadelní hře Višňový sad, kde ztvárnil postavu mladého lokaje Jaši, hrál v televizním seriálu Horská služba. V letech 2000 až 2003 hrál v divadle Thália v Košicích a od roku 2006 je vedoucím oddělení kultury, sportu a mládeže v městě Kráľovský Chlmec. Peter Nádasdi je zakladatel a bývalý zpěvák skupiny Waterfall. Momentálně zpívá se skupinou Semi Holsen.

Film Europe

Herecká filmografie

2014 Krok do tmy
2013 Babie leto
Klan (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Miluj ma alebo odíď
2011 Meruňkový ostrov
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
1998 Knieža (TV film)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

TV pořady

2016 Deň otvorených dverí 2016 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace